Ha azt mondod, rakott étel, elsőre mindenki a krumplira asszociál, hiszen talán a leggyakrabban készített ilyen jellegű fogásról van szó, temérdek tejföllel és sok-sok kolbásszal az igazi.
Dia
A kelbimbó tökéletesen alkalmas arra, hogy egy isteni rakottas készüljön belőle, ha egy kicsit fel szeretnéd dobni a hagyományos verziót, készítsd két réteslap közé rejtve!
Dia
A brokkoli azon zöldségek egyike, amelyeket ifjonc korodban szinte biztos, hogy képtelen voltál megenni, azonban felnőttként jó eséllyel megszeretted őket, és ha szezon van, biztos ott szerepelnek a saját étlapodon.
Dia
A tészta az egyik legjobban variálható ételünk, tulajdonképpen a rakottas verzióba is bármit tehetsz, amit csak a konyhádban találsz, legyen az csak pár darab paradicsom és némi darált hús, netán valami komolyabb feltét, biztosan finom lesz vele.
Dia
A karfiol sem maradhat ki a sorból, a jellegzetes fejű növényből is mennyei ízeket lehet kihozni, ha némi sajt, szalonna és fűszerek társaságában betolod egy fél órára a sütőbe, ha nem hiszed, járj utána!
Dia
A cukkini a nyár egyik kedvenc zöldsége, bárhogy is készítsd, finom lesz, de az egyik legjobb, ami történhet vele, ha rakottasnak készíted.
Dia
Végül, de nem utolsósorban itt a megoldás arra az esetre, ha van otthon zöldséged, de mindenből csak kevés: szedd össze, ami van, add hozzájuk a szokásos alapanyagokat, és már mehetnek is a sütőbe!