Házi Raffaello-golyó
A Raffaello-golyókat szépen becsomagolva akár ajándékba is adhatod. Csábító, egyszerű, finom.
Az egyik legnépszerűbb édesség házi változata pillanatok alatt elfogy a kínálótálról. Édességvágy csillapítására is kiváló. Már csak azért is, mert a Raffaello-golyókkal pikk-pakk végzel. Szép papírba csomagolva nagyon mutatós meglepetés.
Raffaello-golyó
Hozzávalók 25 darabhoz
- 16 dkg sovány tejpor
- 25 szem mandula
- 20 dkg kókuszreszelék
- 10 dkg olvasztott vaj
- 8.5 dkg porcukor
- 6 cl víz
Elkészítés:
A vizet és a cukrot öntsd lábosba, és forrald fel. Egy tálban vegyítsd a tejport 20 dekagramm kókuszreszelékkel. Mikor felforr a szirup, húzd le a tűzről a főzőedényt, és állandóan kevergetve adagold hozzá a kókuszreszelékes tejport, majd öntsd bele az olvasztott vajat is. Akkor az igazi a massza, ha nem túl kemény, de nem is lágy.
Ha kihűl, formázz belőle golyókat úgy, hogy mindegyik közepébe tégy egy szem mandulát. A maradék kókuszreszeléket öntsd tányérra, és forgasd bele a kis golyókat. Végül rázd le róluk a felesleget. Rakd a hűtőbe. Ha van időd, egy egész éjszakán át is a hidegen hagyhatod.
Passata, az Univer új terméke!
A sűrített paradicsomhoz képest, lágyabb, folyékonyabb állagú paradicsomos készítmény. Számos előnye mellett a termék hígítást nem igényel. Konyhakészen felhasználható, akár tésztaszósz alapanyagaként, levesben vagy egyszerűen pizzára kenve. Rendkívül sokoldalú, és számos étel elkészítéséhez használható.
Promóció