Parázson sült, töltött krumpli sok sajttal - A legjobb variációk a töltelékre
Kerti partikon a húsok mellé remek választás a parázson sült, különféle finomságokkal gazdagon töltött krumpli.

Parázson sült, töltött krumpli sok sajttal - A legjobb variációk a töltelékre
Ez is érdekelhet

Legyen élmény a takarítás: okos eszközök, amiket imádni fogsz (x)

Ajándékozz könyvet, és segíts az éhező gyerekeknek: mutatjuk, mit kell tenned (x)

Csatlakozz te is Fördős Zéhez, és #FőzzAGYERMEKEKÉRT! (x)

Megvan az év legnagyobb gyermekelőadása: ha szemfüles vagy, jövőre megnézheted! (x)

Nem tudod, milyen legyen idén a karácsonyi dekoráció? Segítünk! (x)

Négy dekortrend, amivel biztosra mehetsz karácsonykor (x)

Tippek hogyan hozd a legjobb formád télen is - a hideg idő nem akadály! (x)

beauty and style

3 bevált trükk a melltartó pántjával: nem kandikál ki többé a ruha alól, ha így teszel »

Szebb lesz a copf, ha így készíted el: rendezett, nőies frizura 5 perc alatt »

Mit tettek Gigi Hadid fejével? Rá sem ismerni a bájos modellre »

retikül.hu
Top olvasott cikkek
bmi kalkulátor
nem

A te BMI-d:

Alultápláltságot jelent. Mindenképp fordulj orvoshoz, hogy feltárd az okokat!

A testsúlyod ideális, törekedj a mostani alkatod megőrzésére.

Fokozottan vagy kitéve az infarktusnak és más betegségeknek. Csökkentened kell a testsúlyodat!

Veszélyeztetett kategóriába tartozol, mielőbb fogyókúrába kell kezdened!

Az egészséged közvetlen veszélyben van. Azonnal orvos által felügyelt diétába kell kezdened!

számolújraszámol

A héjában sült, töltött krumpli igazi nyerő partifogás, de önmagában is tökéletes. Ezt biztos, hogy szeretni fogják a vendégeid is. Hihetetlenül jól variálható, gyorsan összeállítható a krumplicsomag. Ha nincs lehetőséged parázson elkészíteni, sütőben is megsütheted. Amennyiben félkeményre főzöd a krumplit, gyorsabban megpuhul. Variáld kedvedre a tölteléket!

Parázson sült, töltött krumpli

Hozzávalók:

  • 8 db nagyobb krumpli
  • 25 dkg sajt
  • 2 evőkanál olívaolaj
  • zöldfűszerek
  • bacon
Recept idők

Elkészítés:

A krumplit dörzsöld meg jó alaposan, majd törölgesd szárazra. Kend meg olívaolajjal, és sózd meg, illetve rakhatsz rá már sütés előtt ízlés szerint zöldfűszereket. A krumplit tekerd szorosan a fóliába, legalább két réteg legyen rajta. Dobd izzó parázsra, és süsd meg körülbelül egy óra alatt. Közben a krumplit forgasd meg többször. Ha mindenhol puha, szedd ki, majd várd meg, míg kicsit hűl.


Vágd be kereszt alakban, vagy felezd meg, és kanalazd rá a tölteléket. Csak sajttal is fantasztikus, de feldobhatod még pirított baconnel, tejföllel, póréhagymával, snidlinggel, gombával, idényzöldségekkel, zöldfűszerekkel, esetleg darált húsos raguval. Ha szeretnéd, kicsit rá is sütheted a tölteléket.

Ezt is szeretjük