Parázson sült, töltött krumpli sok sajttal - A legjobb variációk a töltelékre
Kerti partikon a húsok mellé remek választás a parázson sült, különféle finomságokkal gazdagon töltött krumpli.

Parázson sült, töltött krumpli sok sajttal - A legjobb variációk a töltelékre
Ez is érdekelhet

Európa legnagyobb interaktív vasúti élményparkja (x)

Nyaralj korlátok nélkül! (x)

Szünidei élményhegység - Aktivitás mindenkinek a nyári Magas-Tátrában. (x)

Már ne a barna szószt keressük! - Ismerd meg Németország kulináris különlegességeit! (x)

Ünnepelj együtt a dm-mel! Nagy meglepetéssel készül a napokban a dm – Te se maradj le róla! (x)

beauty and style

Rosszul borotválod a lábadat? 3 veszélyes hiba, amit a legtöbb nő elkövet »

A 22 éves modell igazi retró szépség az új fotókon: 50 éve is imádták volna »

Kockás dekoráció az esküvőn: így használd az ősz egyik kedvenc mintáját »

retikül.hu
Top olvasott cikkek
bmi kalkulátor
nem

A te BMI-d:

Alultápláltságot jelent. Mindenképp fordulj orvoshoz, hogy feltárd az okokat!

A testsúlyod ideális, törekedj a mostani alkatod megőrzésére.

Fokozottan vagy kitéve az infarktusnak és más betegségeknek. Csökkentened kell a testsúlyodat!

Veszélyeztetett kategóriába tartozol, mielőbb fogyókúrába kell kezdened!

Az egészséged közvetlen veszélyben van. Azonnal orvos által felügyelt diétába kell kezdened!

számolújraszámol

A héjában sült, töltött krumpli igazi nyerő partifogás, de önmagában is tökéletes. Ezt biztos, hogy szeretni fogják a vendégeid is. Hihetetlenül jól variálható, gyorsan összeállítható a krumplicsomag. Ha nincs lehetőséged parázson elkészíteni, sütőben is megsütheted. Amennyiben félkeményre főzöd a krumplit, gyorsabban megpuhul. Variáld kedvedre a tölteléket!

Hozzávalók:

  • 8 db nagyobb krumpli
  • 25 dkg sajt
  • 2 evőkanál olívaolaj
  • zöldfűszerek
  • bacon
Recept idők

Elkészítés:

A krumplit dörzsöld meg jó alaposan, majd törölgesd szárazra. Kend meg olívaolajjal, és sózd meg, illetve rakhatsz rá már sütés előtt ízlés szerint zöldfűszereket. A krumplit tekerd szorosan a fóliába, legalább két réteg legyen rajta. Dobd izzó parázsra, és süsd meg körülbelül egy óra alatt. Közben a krumplit forgasd meg többször. Ha mindenhol puha, szedd ki, majd várd meg, míg kicsit hűl.


Vágd be kereszt alakban, vagy felezd meg, és kanalazd rá a tölteléket. Csak sajttal is fantasztikus, de feldobhatod még pirított baconnel, tejföllel, póréhagymával, snidlinggel, gombával, idényzöldségekkel, zöldfűszerekkel, esetleg darált húsos raguval. Ha szeretnéd, kicsit rá is sütheted a tölteléket.

Ezt is szeretjük