A világ legfinomabb liszt nélküli palacsintája: csupán 3 hozzávalóból - Paleósok is ehetik
A frissen sült, sok gyümölccsel tálalt palacsintának képtelenség ellenállni. A paleo változatot pedig a fogyókúrád során is bátran megeheted. Nem véletlenül maradt ki a receptből a liszt, így is tökéletes lesz az állaga. Ha akarod, tovább turbózhatod a tésztát fahéjjal vagy vaníliával.

Paleo palacsinta
Hozzávalók 8 darabhoz
- 1 banán
- 2 tojás
- 2 evőkanál kókuszolaj
Elkészítés:
A banánt tedd kisebb tálba, és nyomkodd össze egy villával. Keverd hozzá a tojást és a kókuszolajat, majd az egészet jól dolgozd össze. Akár gépi habverőt is bevethetsz, hogy a massza mielőbb sima legyen. Hevíts fel egy serpenyőt, és oszlass el benne körülbelül két evőkanálnyi masszát. A tésztája legyen egy kicsit vastagabb, mint a hagyományos palacsintának.
Süsd egy-két percig közepes lángon, majd nyúlj alá, és óvatosan fordítsd át sütőlapáttal. Ha a másik oldala is világosbarna, vedd ki. A kész tésztákat pakold egymásra, a rétegek közé és a tetejére halmozz idénygyümölcsöket, majd díszítsd kedved, ízlésed szerint.
