Gyors fogás 400 kalória alatt: isteni padlizsános penne
Ha kipróbálod a padlizsános pennét, tuti, hogy a fogyókúrád során gyakran elkészíted majd.

Ez is érdekelhet

London gyerekkel is felejthetetlen: így tegyük kényelmessé az utat! (x)

Legyél az idei nyár divatdiktátora! (x)

Kellemetlen, gyakori vizelési inger: mit tehetsz ellene? (x)

A nő kétszer (x) - Szeretni kell, és pont.

Kimeríti a testet a kánikula: 4 bevált tipp a gyors felfrissüléshez (x)

beauty and style

Csak 18 éves, de ő készíti a legszebb nyári ékszereket - Képek »

8 frizura, amihez csak egy hajsütő kell: ezerszer dúsabb és nőiesebb így a bob fazon »

Egy borotvareklám, amelyben tényleg szőrösek a nők - Ezen nem kellene meglepődnünk »

retikül.hu
Top olvasott cikkek
bmi kalkulátor
nem

A te BMI-d:

Alultápláltságot jelent. Mindenképp fordulj orvoshoz, hogy feltárd az okokat!

A testsúlyod ideális, törekedj a mostani alkatod megőrzésére.

Fokozottan vagy kitéve az infarktusnak és más betegségeknek. Csökkentened kell a testsúlyodat!

Veszélyeztetett kategóriába tartozol, mielőbb fogyókúrába kell kezdened!

Az egészséged közvetlen veszélyben van. Azonnal orvos által felügyelt diétába kell kezdened!

számolújraszámol

A paradicsomos, padlizsános pennével mindenkinek a kedvében járhatsz. A kevés kalóriát tartalmazó fogás jól beleillik a diétába is. Gyorsan végzel vele, olcsó és egyszerű étel.

Hozzávalók 4 személyre:

  • 50 dkg penne tészta
  • 1 közepes padlizsán
  • 5 dkg reszelt parmezán
  • 2 paradicsom
  • 2 gerezd fokhagyma
  • 1 vöröshagyma
  • 1 kis doboz paradicsompüré
  • 1 evőkanál olívaolaj
  • 1 késhegynyi paprika
  • bazsalikom
Recept idők

Elkészítés:

Tégy fel vizet forrni. Ha már lobog, mehet bele a tészta és egy teáskanál só. Zsiradékot ne rakj a vízbe. Körülbelül tíz perc alatt főzd roppanósra. Ha kész, szűrd le, és hideg vízzel öblítsd le.

A mártáshoz hevítsd fel az olajat egy nagy serpenyőben, dobd rá a hagymát, a kisebb darabokra vágott padlizsánt, majd párold körülbelül nyolc percig. Ha a vöröshagyma kissé megpirul, keverd bele a fokhagymát, tedd bele a paradicsomot, és párold még további három percig. Add hozzá a sót, a borsot és a paradicsompürét, majd forrald fel. Kis lángon főzd öt percig. Vedd le a tűzről, és keverd bele a bazsalikomot is. Forgasd össze a tésztával, és reszelt parmezánnal megszórva kínáld.

Ezt is szeretjük