A legfinomabb néró teasüti receptje
Sokáig omlós marad
Ha nem próbáltad, el sem hiszed, hogy a néró teasüti milyen gyorsan és egyszerűen készíthető el.

Ez is érdekelhet

Tippek hogyan hozd a legjobb formád télen is - a hideg idő nem akadály! (x)

Csatlakozz te is Fördős Zéhez, és #FőzzAGYERMEKEKÉRT! (x)

Megvan az év legnagyobb gyermekelőadása: ha szemfüles vagy, jövőre megnézheted! (x)

Nem tudod, milyen legyen idén a karácsonyi dekoráció? Segítünk! (x)

Négy dekortrend, amivel biztosra mehetsz karácsonykor (x)

beauty and style

Szoknya és kabát nőiesen: így lehetsz csinos a téli rétegekben »

Szétálló hajjal, pattanásokkal ébredt, 10 perc múlva csodásan festett: gyors trükkök fáradt napokra »

A kávéfilter erre is jó: olcsó trükk a smink tökéletesítésére »

retikül.hu
Top olvasott cikkek
bmi kalkulátor
nem

A te BMI-d:

Alultápláltságot jelent. Mindenképp fordulj orvoshoz, hogy feltárd az okokat!

A testsúlyod ideális, törekedj a mostani alkatod megőrzésére.

Fokozottan vagy kitéve az infarktusnak és más betegségeknek. Csökkentened kell a testsúlyodat!

Veszélyeztetett kategóriába tartozol, mielőbb fogyókúrába kell kezdened!

Az egészséged közvetlen veszélyben van. Azonnal orvos által felügyelt diétába kell kezdened!

számolújraszámol

A néró teasütit kicsik és nagyok is imádják. Variálhatod többféleképpen, tehetsz például a tésztába kakaót. Lekvár helyett pedig csokival is összeragaszthatod az apró korongokat. Dugd el jól, különben még azelőtt elfogy, hogy megpuhulna. Barakonyi Krisztina receptjét gyakran előveszed majd.

Néró teasüti

Hozzávalók 6 személyre:

Tészta

  • 20 dkg liszt
  • 18 dkg vaj
  • 12 dkg porcukor
  • 5 tojás sárgája
  • 1 evőkanál tejszín
  • 1 teáskanál sütőpor
  • csipet só
  • 1/2 citrom

Töltelék

  • 5 dkg baracklekvár

Díszítés

  • 2 szelet étcsokoládé
Recept idők

Elkészítés:

Keverd habosra a vajat a cukorral, majd egyenként add hozzá a tojássárgákat és a tejszínt. Utána mehet hozzá a liszt, a sütőpor és a citrom reszelt héja. Jól dolgozd össze a masszát. Ha homogén, töltsd nyomózsákba, és nyomj dió nagyságú halmokat a sütőpapírral bélelt tepsibe.

Tedd a tésztát előmelegített sütőbe, és 160 fokon süsd világosra körülbelül tíz perc alatt. Ha a korongok kihűlnek, kettőt ragassz össze baracklekvárral. A csokoládét olvaszd meg vízgőz felett, és csorgasd le vele a sütik tetejét. Egy napot feltétlenül pihentesd, hogy a tészta megpuhuljon.

Ezt is szeretjük