Retró négercsók házilag - Ilyen finom még nem volt a habos töltelék

Retró négercsók házilag - Ilyen finom még nem volt a habos töltelék
Ez is érdekelhet

Télen-nyáron nélkülözhetetlen bulikellék: megtehetsz bármit, mert nem érzel semmit (x)

A szabadban töltött idő egészségre gyakorolt pozitív hatása minden multivitaminnál többet ér (x)

Meglepő fellépést vállalt Mező Misi: közel 600 fiatal énekelt vele (x)

7 dolog, ami károsítja, és ami védi az idegeinket (x)

beauty and style

New Yorkban is ez lesz a sikk: őszi fazonok magyar tervezőtől »

Blézer, dzseki, kabát, pulcsi: így divatosak az alapdarabok idén ősszel »

Dögös csokoládébarna smink a szemre: duplájára növeli a szemet »

retikül.hu
Top olvasott cikkek
bmi kalkulátor
nem

A te BMI-d:

Alultápláltságot jelent. Mindenképp fordulj orvoshoz, hogy feltárd az okokat!

A testsúlyod ideális, törekedj a mostani alkatod megőrzésére.

Fokozottan vagy kitéve az infarktusnak és más betegségeknek. Csökkentened kell a testsúlyodat!

Veszélyeztetett kategóriába tartozol, mielőbb fogyókúrába kell kezdened!

Az egészséged közvetlen veszélyben van. Azonnal orvos által felügyelt diétába kell kezdened!

számolújraszámol

Ha hiányolod a boltokból gyermekkorod kedvenc édességét, a habos négercsókot, dobd össze otthon könnyen és villámgyorsan. Ha nem kapsz kör alakú ostyát, akkor a téglalap alakúból pogácsaszaggatóval szúrd ki a formát. A habot ízesítheted szörppel, kókusszal, kávéval, csokival.

Hozzávalók 16 darabhoz:

  • 16 dkg cukor
  • 16 ostyakorong
  • 6 cl víz
  • 2 teáskanál méz
  • 2 tojásfehérje
  • 1 evőkanál zselatin
  • tortabevonó
  • olaj
Recept idők

Elkészítés:

A vizet forrald fel a cukorral és a mézzel, majd vedd le a tűzről. Két evőkanálnyi hideg vízben oldd fel a zselatint, öntsd a mézes keverékhez, és hűtsd langyosra. A két tojásfehérjét kezdd el felverni, amikor már félkemény, add hozzá a szirupot, és így dolgozd kemény habbá.

A masszát töltsd egy habzsákba. Az ostyalapokat rendezd el egy sütőpapírral borított tányéron, és nyomj mindegyikre tojásfehérjés keveréket. Végül az étcsokit olvaszd fel vízgőz felett, keverd össze az olajjal, és öntsd le vele a kis csókokat. Tedd a hűtőbe egy-két órára, hogy megdermedjen.

Ezt is szeretjük