Duplacsokis brownie málnával
A málna és a csoki fantasztikus párosítás. Még az igazi ínyencek is megnyalják utána mind a tíz ujjukat.
Csokifüggő vagy? Dobd fel a napodat ezzel az ellenállhatatlan brownie-val! Hajós Ágnes receptje alapján.
Málnás brownie
Hozzávalók 12 szelethez
- 25 dkg jó minőségű étcsokoládé
- 20 dkg málna
- 20 dkg liszt
- 20 dkg vaj
- 15 dkg cukor
- 3 tojás
Elkészítés:
A minimum 70%-os kakaótartalmú csokit tördeld össze, és tedd a felkockázott vajjal együtt egy műanyag tálba. Mikróban melegítsd őket össze, ez a leggyorsabb megoldás. Arra ügyelj, hogy ne legyen forró az egyveleg.
Keverd hozzá a cukrot, majd egyesével a tojásokat is. Végül pedig szép lassan adagold a masszához a lisztet. Jó alaposan dolgozd össze a tésztát.
Vajazz ki egy körülbelül 15x25 centis tepsit, és öntsd bele a keveréket. A tetején egyenletesen oszlasd el a málnát. Előmelegített, 200 fokos sütőben körülbelül 20 perc alatt süsd meg a tésztát.
Kínáld vaníliás vagy málnás fagyival, úgy még nagyobb élvezetben lesz részed.
Passata, az Univer új terméke!
A sűrített paradicsomhoz képest, lágyabb, folyékonyabb állagú paradicsomos készítmény. Számos előnye mellett a termék hígítást nem igényel. Konyhakészen felhasználható, akár tésztaszósz alapanyagaként, levesben vagy egyszerűen pizzára kenve. Rendkívül sokoldalú, és számos étel elkészítéséhez használható.
Promóció