30 perces, szuper finom, málnás brownie - Kívül ropogós, belül krémes

Ki tudna ellenállni a csupa csokis, szájban olvadó, málnás brownie-nak?

30 perces, szuper finom, málnás brownie - Kívül ropogós, belül krémes
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A brownie-ban az a legjobb, hogy nem teljesen szilárd a tésztája, a közepe kicsit krémes marad. Pikk-pakk megsül, és savanykás málnával még finomabb. Csak azt nehéz megállni, hogy eltüntess belőle egy egész tányérral. A legfontosabb, hogy kiváló minőségű étcsokiból készítsd.

Málnás brownie recept

Hozzávalók 24 szelethez

  • 20 dkg málna
  • 20 dkg étcsoki
  • 20 dkg cukor
  • 15 dkg vaj
  • 10 dkg liszt
  • 4 dkg kakaópor
  • 2 db tojás
  • 1 teáskanál vaníliakivonat
  • 1 csipet
Recept idők

Elkészítés:

A vajat vágd kisebb darabokra, a csokit pedig tördeld össze. Rakd egy edénybe, és a vízgőz felett olvaszd össze. Amikor már majdnem teljesen folyékony, add hozzá a cukrot, a vaníliát és a kakaóport. Kevergesd addig, amíg teljesen fel nem olvad. Tedd félre hűlni, majd rakd hozzá egyesével a tojásokat. Végül forgasd hozzá szép lassan a csipet sóval vegyített lisztet is.
 

Dolgozd simára a masszát, és simítsd egy sütőpapírral bélelt, közepes méretű tepsibe. Szórd bele a megmosott, lecsepegtetett málnát, told előmelegített sütőbe, és 180 fokon süsd körülbelül 18-20 percig. Akkor jó, ha a közepe alig szilárd. Vedd ki a sütőből, és csak akkor szeleteld fel, ha kihűl.

Ezt is szeretjük