Sajtos, fokhagymás krémmel töltött sonkatekercs: az egyik leggyorsabb vendégváró
Ha hidegtálat készítesz, ne hagyd le róla a krémes, sajtos sonkatekercset!

Sajtos, fokhagymás krémmel töltött sonkatekercs: az egyik leggyorsabb vendégváró
Ez is érdekelhet

Így csókolj, ha csábítani akarsz - Eláruljuk a tökéletes csók titkait (x)

Játék közben tanul és fejlődik a gyerek - Ezt imádni fogja (x)

Milyen borhoz milyen falat illik? Profi borászoktól tudhatod meg (x)

Mutatós dekorációk egyszerű, kreatív ötletekből, hogy tavasz legyen az otthonodban (x)

Ez a lány szerelme levágott fejével táncolt - Itt nézheted meg (x)

Horváth Éva iszonyú cuki cicával fotózkodott - Elárulta, miért (x)

beauty and style

Minden egy kollekcióban, amit a romantikus stílusról tudnod kell idén »

Egy kiló festéket kent magára, és átváltozott az arca: ezért ne érezd magad szürke kisegérnek »

Így használd a rózsaszínt az esküvőn, hogy elkerüld a giccshatást »

retikül.hu
Top olvasott cikkek
bmi kalkulátor
nem

A te BMI-d:

Alultápláltságot jelent. Mindenképp fordulj orvoshoz, hogy feltárd az okokat!

A testsúlyod ideális, törekedj a mostani alkatod megőrzésére.

Fokozottan vagy kitéve az infarktusnak és más betegségeknek. Csökkentened kell a testsúlyodat!

Veszélyeztetett kategóriába tartozol, mielőbb fogyókúrába kell kezdened!

Az egészséged közvetlen veszélyben van. Azonnal orvos által felügyelt diétába kell kezdened!

számolújraszámol

Sok locsolót vársz, és szeretnéd megkínálni őket valami finomsággal? Az egyszerű, ízletes sajtos sonkatekercs régi kedvenc, de soha nem unalmas. A vajas-besameles sajtkrémbe ízlés szerint szórhatsz zöldfűszereket. Töltsd meg, tekerd fel, és élvezd a remek ízeket! Fontos, hogy minőségi hozzávalókat használj.

Hozzávalók 12 darabhoz:

  • 10 szelet gépsonka
  • 20 dkg krémsajt
  • 10 dkg trappista sajt
  • 5 dkg vaj
  • 5 evőkanál majonéz
  • 2 dl tej
  • 2 gerezd fokhagyma
  • 1 késhegynyi fehérbors
Recept idők

Elkészítés:

A vajat olvaszd meg egy kis lábosban, majd add hozzá a lisztet. Kevergesd, amíg sűrű nem lesz. Öntsd hozzá a tejet, majd sózd, borsozd ízlés szerint, és nyomd hozzá a fokhagymát. Addig kavard folyamatosan, amíg el nem válik az edény falától. Húzd le a tűzről, amikor langyosra hűl, rakd hozzá a krémsajtot és a majonézt. Ha száraznak találod a masszát, kanalazz hozzá kevés tejfölt.

A krémet tedd át habzsákba, és töltsd meg vele a sonkákat, majd szórd meg reszelt sajttal. Tekerd fel, majd díszítsd kedved szerint. Érdemes tálalás előtt a hűtőben pihentetni, hogy az ízek jól összeérjenek. Díszítheted friss zöldségekkel, hogy még étvágygerjesztőbb legyen.

Blog.hu ajánló