Hétvégi menü 3 fogással: klasszikus ebéd a családnak
Bevált receptekkel
Igazi laktató és mindenki számára ellenállhatatlan lakoma.

Dia


                        	Marhahúsleves
                        	Az igazi, hagyományos, jó zsíros marhahúslevesnél nincs jobb kezdés, ha egy igazi, ráérős, beszélgetős ebédre készülünk. A lé és a zöldségek elfogyasztása után nekiállhattok az ellenállhatatlan főtt húsnak, friss tormával vagy mustárral. Így készítsd, hogy mindenki szeresse!

Marhahúsleves

Az igazi, hagyományos, jó zsíros marhahúslevesnél nincs jobb kezdés, ha egy igazi, ráérős, beszélgetős ebédre készülünk. A lé és a zöldségek elfogyasztása után nekiállhattok az ellenállhatatlan főtt húsnak, friss tormával vagy mustárral. Így készítsd, hogy mindenki szeresse!

Dia


                        	Rántott hús
                        	Ha megkérdezed, hogy kinek mi számít klasszikus vasárnapi ebédnek, idehaza tízből legalább nyolc ember jó eséllyel a rántott húst fogja megnevezni mint hagyományos fogást. A finom rántott hús titka a jól megválasztott, kicsit zsírosabb alapanyag, talán a csirkecombfilé és a sertéstarja a legjobb, na meg persze az eredeti Wiener Schnitzelhez használatos minőségi borjúhús, de ez idehaza drágán és körülményesen beszerezhető. Ha megvan az alapanyag, így készítsd el!

Rántott hús

Ha megkérdezed, hogy kinek mi számít klasszikus vasárnapi ebédnek, idehaza tízből legalább nyolc ember jó eséllyel a rántott húst fogja megnevezni mint hagyományos fogást. A finom rántott hús titka a jól megválasztott, kicsit zsírosabb alapanyag, talán a csirkecombfilé és a sertéstarja a legjobb, na meg persze az eredeti Wiener Schnitzelhez használatos minőségi borjúhús, de ez idehaza drágán és körülményesen beszerezhető. Ha megvan az alapanyag, így készítsd el!

Dia


                        	Rétes
                        	Almás, túrós, káposztás, meggyes, bármilyen is legyen a rétes, biztos, hogy bármennyire is sokat ettél, valahogyan megoldod, hogy legalább egy szelet még lemenjen a ropogós tésztájú édességből. Ha nem szeretsz pepecselni, fagyasztott réteslapból pikk-pakk elkészítheted, de legalább egyszer érdemes megpróbálni a házilag nyújtott változatot is. Így készítsd.

Rétes

Almás, túrós, káposztás, meggyes, bármilyen is legyen a rétes, biztos, hogy bármennyire is sokat ettél, valahogyan megoldod, hogy legalább egy szelet még lemenjen a ropogós tésztájú édességből. Ha nem szeretsz pepecselni, fagyasztott réteslapból pikk-pakk elkészítheted, de legalább egyszer érdemes megpróbálni a házilag nyújtott változatot is. Így készítsd.

Ezt is szeretjük
Fotó: