Ropogósra sült karfiol parmezános bundában - Olaj nélkül, sütőben
Egészséges, finom és kalóriaszegény ételt szeretnél? A karfiol parmezános bundában tökéletes választás. Ha nem kell vigyázni a vonalaidra, akár olajban is kisütheted. Igazi álomfogás még a válogatósoknak is!
Karfiol bundában
Hozzávalók 4 személyre
- 1 karfiol
- 5 evőkanál reszelt parmezán
- 4 evőkanál tejföl
- 3 tojás
- 2 evőkanál liszt
- só
- mustár
- bors
Elkészítés:
A karfiolt szedd rózsáira, és enyhén sós vízben főzd félig puhára körülbelül tíz perc alatt. Ha kész, szűrd le, és csepegtesd le. Keverd össze a tojást, a lisztet és a tejfölt, ízesítsd sóval, borssal, mustárral. Egy tűzálló tálat kenj ki vajjal, és szórd meg zsemlemorzsával.
A karfiolrózsákat forgasd meg a masszában, majd pakold őket az edénybe egymás mellé a tálba. Ha marad a masszából, öntsd a zöldségekre. Végül szórd meg jól reszelt parmezánnal. Tedd előmelegített sütőbe, és 170 fokon körülbelül 20-25 perc alatt süsd meg. Akkor jó, ha a teteje szép piros lesz.
Kiút a társfüggőségből - Hogyan szabadulj meg a mérgező kapcsolatoktól?
Knapek Éva klinikai szakpszichológus, tabuk nélkül beszél a társfüggőség jellemzőiről, és bemutatja a kialakulásának okait, a kapcsolati dinamikákat, és a felismeréshez vezető jeleket a saját életünkben, közeli kapcsolatainkban. A Femina Klub januári előadásán hasznos tanácsokat kaphatsz hogyan léphetsz ki ezekből a helyzetekből, és hogyan alakíthatsz ki egészséges, egyenrangú kapcsolatokat.
További részletek: feminaklub.hu/
Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.
Időpont: 2025. január 7. 18 óra
Helyszín: MOM Kulturális Központ
Promóció