Karcsúsító tésztasaláta paradicsommal és tonhallal
Ha szereted a tésztát, és a diéta ideje alatt sem akarsz róla lemondani, akkor kombináld zöldségekkel.
- Így mutat ugyanaz a bőrhatású nadrág különböző stílusú szettekben: elképesztő, mennyi lehetőség rejlik benne »
- 4 nőies stílusvariáció a hullámos frizurára, ami most nagyon divatos: így készítheted el a csodás loknikat »
- Palvin Barbival az élen ők azok, akik sokak öltözködését inspirálják: 8 gyönyörű nő, aki fiatalon lett népszerű stílusikon »

- Melyik magyar város látnivalója Gázi Kászim pasa dzsámija? 8 kérdés az ország neves helyeiről
- Végleg törlődhet a Gmail-fiókod összes levele, ha ezt csinálod: több milliárd ember érintett
- 3 európai ország, ahova kevés magyar utazik, pedig érdemes lenne: igazi gyöngyszemek
- Jelentős szigorítás várhat az autósokra: sokan elveszíthetik miatta a jogosítványukat
- Fontos változás jön a magyarországi utakon: komoly büntetést kaphat, aki nem tud róla
Bár a tészta nem éppen fogyókúrás étel, ha ebédre eszed, és nem csirkepaprikással, akkor nem ronthatja el a diétádat.
Ez a friss, zöldséges keverék nemcsak az alakodat őrzi meg, de segít a hidegben ellenállni a bacilusoknak is.
Karcsúsító tésztasaláta
Hozzávalók 4 személyre:
- 50 dkg apró tészta
- 20 dkg tonhalkonzerv
- 15 dkg koktélparadicsom
- 8 dkg ementáli sajt
- 10-15 olívabogyó
- 3 evőkanál olaj
Az öntethez:
- 4-5 evőkanál olívaolaj
- 2 evőkanál borecet
- só
- bors
Az uborkát és az olívabogyót csepegtesd le, karikázd fel, a paradicsomokat vágd ketté. A tonhalat csepegtesd le, majd szedd apró darabokra, a sajtot is kockázd fel.

Három szakácskönyv ingyenes szállítással!
Mentes Anyu szakácskönyveit azoknak ajánljuk, akik egészségük érdekében vagy meggyőződésből különleges étrendet követnek, de azoknak is, akik csak inspirációt, új ízeket keresnek.
MOST INGYENES HÁZHOZSZÁLLÍTÁSSAL!
Tekintsd meg ajánlatunkat, kattints ide!
Promóció
A tésztát enyhén sós vízben egy evőkanál olajjal főzd ki, csepegtesd le, hagyd egészen kihűlni, majd szedd mély salátástálba. Az öntethez keverd el az olajat az ecettel, ízlés szerint sózd, borsozd. Az összes felaprózott hozzávalót add a tésztához, és lazán keverd hozzá az öntetet is.