A legjobb káposztás ételek
7 kép, 7 recept
A káposzta vitamindús zöldség, amit egész ősszel könnyen beszerezhetsz, és változatosan készíthetsz, mindenki örömére.

Dia

	Káposztaleves	Aki már diétázott, vagy utánajárt az ismertebb diétáknak, az minden bizonnyal találkozott a káposztalevessel is. A pirosas színű zöldséglé ugyanis remek hatással van az emésztésre, és nagyjából megvan benne minden, amire a szervezetnek csak szüksége lehet. Hideg téli napokon azonban nemcsak diétázók, fogyókúrázók számára ajánlatos a fogyasztása, hanem mindenkinek, aki meg akarja úszni a jellegzetes téli betegségeket. Így készítsd!

Káposztaleves

Aki már diétázott, vagy utánajárt az ismertebb diétáknak, az minden bizonnyal találkozott a káposztalevessel is. A pirosas színű zöldséglé ugyanis remek hatással van az emésztésre, és nagyjából megvan benne minden, amire a szervezetnek csak szüksége lehet. Hideg téli napokon azonban nemcsak diétázók, fogyókúrázók számára ajánlatos a fogyasztása, hanem mindenkinek, aki meg akarja úszni a jellegzetes téli betegségeket. Így készítsd!

Dia

	Káposztasaláta	Az amerikai kontinens legnépszerűbb köreteinek egyike, a coleslaw saláta szép lassan idehaza is közkedvelt lesz. A könnyen elkészíthető és finom saláta remekül passzol bármilyen húsos fogáshoz, de magában fogyasztva is pompás. Válogasd össze a legjobb alapanyagokat, és készítsd el ez alapján a recept alapján!

Káposztasaláta

Az amerikai kontinens legnépszerűbb köreteinek egyike, a coleslaw saláta szép lassan idehaza is közkedvelt lesz. A könnyen elkészíthető és finom saláta remekül passzol bármilyen húsos fogáshoz, de magában fogyasztva is pompás. Válogasd össze a legjobb alapanyagokat, és készítsd el ez alapján a recept alapján!

Dia

	Párolt lilakáposzta	A téli étkezések megkerülhetetlen körete a jellegzetes ízű és színű párolt lilakáposzta, ami nélkül nincs is igazi lakoma. A köménymagos és a köménymag nélküli verziónak is igen nagy tábora van, így a legegyszerűbb, ha egy gyors reprezentatív piackutatást végzel, és az alapján döntöd el, hogy milyet is készíts. A mag nélküli változat receptjét itt találod, a magoshoz pedig mindezek mellé még egy dolog kell: köménymag.

Párolt lilakáposzta

A téli étkezések megkerülhetetlen körete a jellegzetes ízű és színű párolt lilakáposzta, ami nélkül nincs is igazi lakoma. A köménymagos és a köménymag nélküli verziónak is igen nagy tábora van, így a legegyszerűbb, ha egy gyors reprezentatív piackutatást végzel, és az alapján döntöd el, hogy milyet is készíts. A mag nélküli változat receptjét itt találod, a magoshoz pedig mindezek mellé még egy dolog kell: köménymag.

Dia

	Töltött káposzta	Az összes több napos téli ünnep jellegzetes fogása, gyakorlatilag minden háztartásban nélkülözhetetlen étel, ami indokolja, hogy egyébként egész évben kerülgesd azt a nagy lábast, amiben csak ezt készíted, egyszer egy évben. Csak és kizárólag óriási adagokban lehet igazán finom, emellett szól az is, hogy minél többször melegíted, annál finomabb lesz. Itt egy szolidabb adag receptje, de ne érd be ennyivel!

Töltött káposzta

Az összes több napos téli ünnep jellegzetes fogása, gyakorlatilag minden háztartásban nélkülözhetetlen étel, ami indokolja, hogy egyébként egész évben kerülgesd azt a nagy lábast, amiben csak ezt készíted, egyszer egy évben. Csak és kizárólag óriási adagokban lehet igazán finom, emellett szól az is, hogy minél többször melegíted, annál finomabb lesz. Itt egy szolidabb adag receptje, de ne érd be ennyivel!

Dia

	Székelykáposzta	Az étel, aminek Erdélyhez gyakorlatilag semmi köze sincsen, hiszen Budapesten, egy bohém éjszakán született az első hallásra kissé bizarr, ám első kóstolásra több mint finom egytálétel. Ha készítettél már pörköltet, és ki tudsz nyomkodni egy közepes adag káposztát, akkor nyert ügyed van, nem nagyon tudsz hibázni. Friss tejfölt és kenyeret mindenképpen szerezz be a fogyasztáshoz, mert az úgy igazi. Ez alapján a recept alapján biztosan finom lesz!

Székelykáposzta

Az étel, aminek Erdélyhez gyakorlatilag semmi köze sincsen, hiszen Budapesten, egy bohém éjszakán született az első hallásra kissé bizarr, ám első kóstolásra több mint finom egytálétel. Ha készítettél már pörköltet, és ki tudsz nyomkodni egy közepes adag káposztát, akkor nyert ügyed van, nem nagyon tudsz hibázni. Friss tejfölt és kenyeret mindenképpen szerezz be a fogyasztáshoz, mert az úgy igazi. Ez alapján a recept alapján biztosan finom lesz!

Dia

	Káposztás tészta	A magyar konyha néhány fogására az egyszeri külföldi látogató egészen biztosan felhúzza a szemöldökét, ilyen a káposztás tészta is, ami nem elég, hogy rosszul hangzik, de még édességnek is számít. Az első kóstolásig az ember bizonytalankodik, azonban utána minden héten legalább egyszer ilyet akar majd enni, hiszen kevés ilyen finom édes tészta létezik. A könnyen elkészíthető receptet itt találod.

Káposztás tészta

A magyar konyha néhány fogására az egyszeri külföldi látogató egészen biztosan felhúzza a szemöldökét, ilyen a káposztás tészta is, ami nem elég, hogy rosszul hangzik, de még édességnek is számít. Az első kóstolásig az ember bizonytalankodik, azonban utána minden héten legalább egyszer ilyet akar majd enni, hiszen kevés ilyen finom édes tészta létezik. A könnyen elkészíthető receptet itt találod.

Dia

	Káposztás rétes	A ropogós rétestészta alá bármit is töltsünk, szinte biztosan finom lesz a végeredmény. Erre bizonyíték a káposztás rétes is, ami jellegzetes ízével egy pillanat alatt vagy egy életre rajongóvá teszi a fogyasztót, vagy rövid úton kiderül, hogy nem egymásnak lettek teremtve. A kísérlethez a receptet itt találod.

Káposztás rétes

A ropogós rétestészta alá bármit is töltsünk, szinte biztosan finom lesz a végeredmény. Erre bizonyíték a káposztás rétes is, ami jellegzetes ízével egy pillanat alatt vagy egy életre rajongóvá teszi a fogyasztót, vagy rövid úton kiderül, hogy nem egymásnak lettek teremtve. A kísérlethez a receptet itt találod.

Blog.hu ajánló
Fotó: