Ízletes, karcsúsító káposztaleves - Igazi zsírgyilkos fogás, ami mindig beválik
A káposztaleves nem véletlenül népszerű.
Rászántad magad újévkor a fogyókúrára? Olyan receptek után kutatsz, amelyekkel közelebb kerülsz a célodhoz? A káposztaleves pont ilyen. Kiváló méregtelenítő, felgyorsítja a fogyást, és rengeteg vitamint tartalmaz.
Káposztaleves recept
Hozzávalók 4 személyre
- 25 dkg fejes káposzta
- 1 hagyma
- 1 sárgarépa
- 1 zeller
- 1 paradicsom
- 1 húsleveskocka
- 0.5 kígyóuborka
- 2 gerezd fokhagyma
- só
- bors
- köménymag
- pirospaprika
Elkészítés:
A káposztát vágd vékony csíkokra. A zöldségeket hámozd meg, mosd meg jó alaposan, majd darabold fel karikákra vagy kockákra. Tedd őket egy nagyobb edénybe, öntsd fel annyi vízzel, hogy mindent ellepjen. Ízesítsd sóval, borssal, köménymaggal, nyomj vagy reszelj hozzá fokhagymát.
Fedd le a levest, majd forrald fel nagyobb lángon. Morzsolj bele egy húsleveskockát. Vedd alacsonyabb fokozatra, és körülbelül 30 perc alatt főzd meg. Akkor jó, ha minden zöldség puha. Hidegen akár össze is turmixolhatod.
Passata, az Univer új terméke!
A sűrített paradicsomhoz képest, lágyabb, folyékonyabb állagú paradicsomos készítmény. Számos előnye mellett a termék hígítást nem igényel. Konyhakészen felhasználható, akár tésztaszósz alapanyagaként, levesben vagy egyszerűen pizzára kenve. Rendkívül sokoldalú, és számos étel elkészítéséhez használható.
Promóció