Kóstold meg a Kalocsai új nedves ételízesítőit!
Megérkezett a Ketchup
Kóstolj bele a valódi magyar ízek utánozhatatlan világába, és készítsd el otthon a családnak! (x)

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A Kalocsai Fűszerpaprika Zrt. életében kiemelt szerepet foglal el a tradicionális gasztronómiai értékek megőrzése, a hagyományok ápolása. Bizonyítja ezt a fűszerpaprika termelésének és feldolgozásának történetét bemutató Kalocsai Paprika Ház megnyitása, valamint a minden év szeptemberében megrendezésre kerülő Kalocsai Paprika Napok rendezvénysorozat, ahol a gasztronómiai szakma legismertebb képviselői zsűriznek.

2009-ben pedig azok kaptak lehetőséget, hogy főző- és szakácstudományukat megmérettessék, akik nem tudtak vagy nem szerettek volna részt venni a Paprikás Ételek Főzőversenyén.

Legyen a Nagy Kalocsai Szakácskönyv sztárja! - felhívással hirdetett ugyanis receptversenyt a Kalocsai Fűszerpaprika ZRt. Nem titkolt szándék volt, hogy a Kalocsai termékeket – mely a már jól ismert fűszerpaprikák mellett kibővült „nedves ételízesítők”-kel is – főzés és fogyasztás közben ismerjék meg a fogyasztók. Hiszen e termékfejlesztések a mai modern konyhaművészet ízlésvilágát is egyaránt szolgálják.

A receptversenyre beérkezett több, mint 800 pályázat közül a legjobb 50 recept kapott helyet ebben a válogatásban.

Hagyományos ízek

A receptverseny fényt derített arra, hogy a Kalocsai vásárlói hiányolják a ketchupot a kínálatból. Ennek hatására, - valamint annak a ténynek köszönhetően, hogy a ketchup egyre nagyobb piacot hódít meg világszerte és a magyar családoknál egyaránt - döntöttek úgy, hogy új termékkel bővítik a palettát.

Elindult a termékfejlesztési folyamat, melynek során úgynevezett „vakkóstolással” is tesztelték a terméket és így született meg a Kalocsai ketchup. Fontos szerepet játszott az ízvilág kialakításában, hogy olyan terméket hozzanak létre, mely követi a Kalocsai brand kiváló minőségét. Végül egy régi ízélményre épülő recept korszerűsített változata került a flakonokba magas paradicsom tartalommal.

2010 óta a csaknem az összes kereskedelmi hálózatban kapható - Spar, Interspar, Auchan, CBA, Cora üzletláncok - több kiszerelésben, csemege és csípős változatban egyaránt.

Nézd meg a Kalocsai széles termékpalettáját, és próbálj ki új ízeket a megszokott, kiváló minőség mellett!(%oldalmero(http://ad.adverticum.net/b/cl,1,1759478,1867505,1867499/click.prm)%)

Ezt is szeretjük