Joghurtban pácolt omlós csirkecomb
Salátával is laktató
A joghurtban pácolt omlós csirkecomb könnyű és finom ebéd, és még a diétádnak sem ártasz vele.

Ez is érdekelhet

Az élet és szerelem diadala - egy rendkívüli, igaz történet Párizsból (x)

Mozdony Matiné, a mozdonyok fesztiválja (x)

TOGETHER We Recycle – Együtt a környezetért (x)

beauty and style

Ezek a legmenőbb bokacsizmák őszre: lapos és magassarkú fazonokat is mutatunk »

Transznemű modell a Chanel új szépségkampányának arca: Teddy Quinlivan tényleg elég szépen mutat a képeken »

Melyik anyajegyet szükséges eltávolítani? A mérete és a formája is árulkodik »

retikül.hu
Top olvasott cikkek
bmi kalkulátor
nem

A te BMI-d:

Alultápláltságot jelent. Mindenképp fordulj orvoshoz, hogy feltárd az okokat!

A testsúlyod ideális, törekedj a mostani alkatod megőrzésére.

Fokozottan vagy kitéve az infarktusnak és más betegségeknek. Csökkentened kell a testsúlyodat!

Veszélyeztetett kategóriába tartozol, mielőbb fogyókúrába kell kezdened!

Az egészséged közvetlen veszélyben van. Azonnal orvos által felügyelt diétába kell kezdened!

számolújraszámol

Ha előző este bepácolod a joghurtos csirkecombot, másnap már csak annyi a dolgod, hogy sütőbe tedd, és máris kész az ízletes vacsora. A körettel sem kell bajlódnod, hiszen nagyon ízletes friss salátával és más zöldségekkel.

Joghurtban pácolt csirkecomb

Hozzávalók 4 személyre:

  • 4 csirkecomb
  • 2 doboz natúr joghurt
  • 2 fokhagyma
  • egy csipet majoránna
  • egy csipet petrezselyem

A salátához:

  • 1 csomag mirelit zöldégmix
  • fél fej jégsaláta
  • fél fej vöröskáposzta
  • 2 doboz natúr joghurt
  • 1 konzerv kukorica
  • 1 teáskanál aprított kapor
Recept idők

Elkészítés:

A páchoz keverd össze a joghurtot a pépesre tört fokhagymával, a majoránnával és a petrezselyemmel. A csirkecombokat alaposan mosd meg, majd forgasd bele a joghurtos pácba, aztán éjszakára rakd hűtőbe, hogy a pác szépen beleivódjon a húsba. Így lesz a csirke igazán ízletes.

Másnap rakd tepsibe, és alufólia alatt 180 fokon, azaz elektromos tűzhelyen 3-as fokozaton süsd 25 percig. Ezután vedd le az alufóliát, és további tíz percig pirítsd a csirkét, amíg a teteje szép pirossá nem válik.

A salátához készíts szószt a joghurtból és a kaporból. Aprítsd fel a salátát és a káposztát, öntsd bele a kukoricát, és tedd rá a szószt. Ha nincs kéznél friss saláta, mirelit zöldségmixből is készíthetsz párolt zöldségköretet.

Ezt is szeretjük