Jeges dinnye pisztáciával
Isteni frissítő
Ha már nem bírod tovább a meleg nyári nap nyaldosó sugarait, készíts olyan édességet, mely garantáltan lehűt!

Ez is érdekelhet

Lépj most a gondtalan nyugdíjas éveidért! (x)

Tippek hogyan hozd a legjobb formád télen is - a hideg idő nem akadály! (x)

7 tipp kényelmes ajándékvásárláshoz - találd meg a legjobb ajánlatot! (x)

Nem tudod, milyen legyen idén a karácsonyi dekoráció? Segítünk! (x)

beauty and style

Gyönyörű, natúr smink karácsonyra: ezt viseld, ha nem akarsz túlzásokba esni »

Ez az app segít, hogy mindig hidratált legyél: figyelmeztet, mennyi vizet kell innod »

Zavarba ejtő fotókon pózol a 16 éves modell: az arca egy kislányé, de nőként néz a kamerába »

retikül.hu
Top olvasott cikkek
bmi kalkulátor
nem

A te BMI-d:

Alultápláltságot jelent. Mindenképp fordulj orvoshoz, hogy feltárd az okokat!

A testsúlyod ideális, törekedj a mostani alkatod megőrzésére.

Fokozottan vagy kitéve az infarktusnak és más betegségeknek. Csökkentened kell a testsúlyodat!

Veszélyeztetett kategóriába tartozol, mielőbb fogyókúrába kell kezdened!

Az egészséged közvetlen veszélyben van. Azonnal orvos által felügyelt diétába kell kezdened!

számolújraszámol

A forróságban is enyhülést hoz a következő dinnyés recept, mely nemcsak a szomjadat oltja, de még le is hűt.

Csak turmixold össze a hozzávalókat, tedd néhány órára hűtőbe, és már fogyaszthatod is a jégkásához hasonló, ínycsiklandó desszertet, melyet egyenesen különlegessé tesz a rászórt pisztácia.

Jeges dinnye pisztáciával

Hozzávalók:

  • 1 doboz jeges tea
  • 1 citrom leve
  • fél görögdinnye
  • fél marék pisztácia
  • jég

A dinnyét vágd kisebb kockákra, és magozd ki teljesen.

Tedd egy turmixgépbe, és pépesítsd össze alaposan.

Add hozzá a citrom levét, a jeges teát, valamint a jeget, és egészen jégkása állagúra turmixold össze.

Tedd mélyhűtőbe néhány órára, de időnként kevergesd meg, hogy a jégkristályok képződését megakadályozd.

Amikor elég keménynek ítéled, vedd ki a hűtőből, és díszítsd ki a tetejét durvára tört pisztáciával.

Ezt is szeretjük