Hipergyors szórós süti túróval és mazsolával
Ha szó szerint csak összedobnál valamit, akkor próbáld ki a legegyszerűbb süteményreceptet, amit lehetetlen elrontani.
A szórt sütiben az a csodálatos, hogy pillanatok alatt szó szerint összedobható, és nem kell négy tálad és öt bögrét elhasználni az elkészítése során.
A gyúrást pótolja a forró sütő, melyben összeolvadnak a hozzávalók. Ha nincs időd vagy kedved a sütögetéshez, akkor tökéletes szombati desszert lehet a szórós túrós süti.
Szórt túrós mazsolás süti
Hozzávalók:
- 50 dkg túró
- 30 dkg liszt
- 15 dkg cukor
- 15 dkg vaj
- 5 dl tej
- 2 marék mazsola
- 4 csomag vaníliás cukor
- 2 tojás
- fél csomag sütőpor
A lisztet a cukorral és a sütőporral keverd össze. A 15 dkg vajat felezd meg, és az egyik felével kenj ki egy tepsit. Szitáld bele a lisztes egyveleg felét, morzsold a tetejére a túrót, és szórj rá háromcsomagnyi vaníliás cukrot.
Rétegezd rá a lisztes keverék maradékát, és a vaj másik felét szintén morzsold rá. A tojásokat az utolsó csomag vaníliás cukorral verd habosra, keverd hozzá a tejet, majd az egész masszát öntsd a süti tetejére. Előmelegített sütőben süsd készre.
Passata, az Univer új terméke!
A sűrített paradicsomhoz képest, lágyabb, folyékonyabb állagú paradicsomos készítmény. Számos előnye mellett a termék hígítást nem igényel. Konyhakészen felhasználható, akár tésztaszósz alapanyagaként, levesben vagy egyszerűen pizzára kenve. Rendkívül sokoldalú, és számos étel elkészítéséhez használható.
Promóció
OLVASD EL EZT IS!
- mák
- magyaros
A legfinomabb mákos guba receptje
- alma
- sütemény
Forró almás pite hideg estékre
- csokoládé
- csoki