A világ legfinomabb házi nutellája, 10 perc alatt kész!
Ezt a házi nutellát bátran falatozhatod, tele van vitaminokkal és egészséges zsírokkal!
Ez a házi nutella villámgyorsan elkészül, és ilyen sebességgel el is fogy. Szabó Viktória receptje csak egészséges hozzávalókat tartalmaz!
Házi nutella
Hozzávalók 4 személyre
- 20 dkg nyers mogyoró
- 10 db natúr datolya
- 4 evőkanál kókuszolaj
- 3 kanál nyers kakaópor
- 3 kanál víz
- 1 avokádó
Elkészítés:
Egy konyhai robotgépben daráld össze a mogyorót. Magozd ki a datolyát, majd áztasd be tíz percre vízbe, úgy sokkal finomabb lesz. Add a darált mogyoróhoz, majd mehet a masszához a kakaópor és a kókuszolaj. Vágd ketté az avokádót, és szedd ki a húsát. Ezt is tedd a masszához.
Az egészet jól dolgozd össze a robotgépben. Ha szükséges, adj a masszához pár kanál vizet. Már kenheted is kenyeredre az egészséges mogyorókrémet!
Passata, az Univer új terméke!
A sűrített paradicsomhoz képest, lágyabb, folyékonyabb állagú paradicsomos készítmény. Számos előnye mellett a termék hígítást nem igényel. Konyhakészen felhasználható, akár tésztaszósz alapanyagaként, levesben vagy egyszerűen pizzára kenve. Rendkívül sokoldalú, és számos étel elkészítéséhez használható.
Promóció