Habkönnyű sajttorta mindössze 3 hozzávalóból: magas, és szétolvad a szádban
Az egész világot meghódította ez a fantasztikus, pofonegyszerűen elkészíthető sajttorta.

Habkönnyű sajttorta mindössze 3 hozzávalóból: magas, és szétolvad a szádban
Ez is érdekelhet

A tökéletes szőrtelenítő módszer a nyárra - Hetekig sima lesz tőle a bőröd (x)

Ez lesz a legmókásabb gyereknapi program a hétvégén - 14 év alatt ingyenes! (x)

Rengeteget spórolhatsz, ha így vásárolsz júniusban - Ezek a legjobb akciók a hónapban (x)

Milyen konyha illik hozzád? Rengeteget spórolhatsz, ha így alakítod át (x)

Nem kerül milliókba, mégis saját medencéd lesz - 10 érv a földfeletti medence mellett (x)

beauty and style

Elképesztően nőies balerinacipők, olcsótól a drágáig: a legdivatosabb fazonok »

Ilyen lesz a 2018-as fürdőruhadivat: dögös és kényelmes darabok »

Zöld teás testápoló habot teszteltünk: ez lett a nyári kedvencünk »

retikül.hu
Top olvasott cikkek
bmi kalkulátor
nem

A te BMI-d:

Alultápláltságot jelent. Mindenképp fordulj orvoshoz, hogy feltárd az okokat!

A testsúlyod ideális, törekedj a mostani alkatod megőrzésére.

Fokozottan vagy kitéve az infarktusnak és más betegségeknek. Csökkentened kell a testsúlyodat!

Veszélyeztetett kategóriába tartozol, mielőbb fogyókúrába kell kezdened!

Az egészséged közvetlen veszélyben van. Azonnal orvos által felügyelt diétába kell kezdened!

számolújraszámol

A japánok is megalkották a saját sajttortájukat: egyszerű, finom, és hihetetlenül könnyű a tésztája. Nem kell hozzá mesterszakácsnak lenned, hogy elkészítsd. Ez a recept felrobbantotta a netet, te is szeretni fogod.

Hozzávalók 12 szelethez:

  • 25 dkg fehércsoki
  • 25 dkg Philadelphia-krémsajt
  • 6 db tojás
Recept idők

Elkészítés:

A fehércsokit kevergetve olvaszd fel vízgőz felett vagy mikróban. Tedd át egy nagyobb tálba, és rakd hozzá a krémsajtot. Várj, míg kicsit hűl, majd válaszd szét a tojásokat, és keverd hozzá a sárgákat. Egy másik edényben verd nagyon keményre a tojásfehérjét. Akkor jó, ha megfordítod, és a hab meg sem moccan a tálban. Óvatosan, több részletben forgasd a csokis keverékhez. Vigyázz, hogy ne törd meg a habot.
 

Simítsd a tésztát egy sütőpapírral bélelt tortaformába, majd told előmelegített sütőbe. Süsd a tortát 30 percig 170 fokon, majd 15 percig 160-on. Ezt követően kapcsold le a sütőt, és hagyd még benne a sajttortát 15 percig. Semmiképpen ne nyisd ki az ajtót, különben visszaesik. Szedd ki a sütit a formából, majd tálalás előtt pihentesd még legalább négy órán keresztül.

Ezt is szeretjük