Habkönnyű sajttorta mindössze 3 hozzávalóból: magas, és szétolvad a szádban
Az egész világot meghódította ez a fantasztikus, pofonegyszerűen elkészíthető sajttorta.

Habkönnyű sajttorta mindössze 3 hozzávalóból: magas, és szétolvad a szádban
Ez is érdekelhet

Sasszemklinika - Magyarország vezető szemészeti lézerklinikája túl a 100 000. látásjavító műtéten (x)

Óriási hazai kezdeményezés a műanyagmentesség mellett, amit imádni fogsz (x)

beauty and style

Olvad a zsír, feszesedik a test: szuperintenzív, 10 perces edzés, ha tényleg nincs időd többre »

Lana Del Rey talpig zöldben romantikázott Jared Letóval »

A sztármanikűrös kedvenc trendjei: ilyen lesz a körmünk 2019-ben »

retikül.hu
Top olvasott cikkek
bmi kalkulátor
nem

A te BMI-d:

Alultápláltságot jelent. Mindenképp fordulj orvoshoz, hogy feltárd az okokat!

A testsúlyod ideális, törekedj a mostani alkatod megőrzésére.

Fokozottan vagy kitéve az infarktusnak és más betegségeknek. Csökkentened kell a testsúlyodat!

Veszélyeztetett kategóriába tartozol, mielőbb fogyókúrába kell kezdened!

Az egészséged közvetlen veszélyben van. Azonnal orvos által felügyelt diétába kell kezdened!

számolújraszámol

A japánok is megalkották a saját sajttortájukat: egyszerű, finom, és hihetetlenül könnyű a tésztája. Nem kell hozzá mesterszakácsnak lenned, hogy elkészítsd. Ez a recept felrobbantotta a netet, te is szeretni fogod.

Habkönnyű sajttorta

Hozzávalók 12 szelethez:

  • 25 dkg fehércsoki
  • 25 dkg Philadelphia-krémsajt
  • 6 db tojás
Recept idők

Elkészítés:

A fehércsokit kevergetve olvaszd fel vízgőz felett vagy mikróban. Tedd át egy nagyobb tálba, és rakd hozzá a krémsajtot. Várj, míg kicsit hűl, majd válaszd szét a tojásokat, és keverd hozzá a sárgákat. Egy másik edényben verd nagyon keményre a tojásfehérjét. Akkor jó, ha megfordítod, és a hab meg sem moccan a tálban. Óvatosan, több részletben forgasd a csokis keverékhez. Vigyázz, hogy ne törd meg a habot.
 

Simítsd a tésztát egy sütőpapírral bélelt tortaformába, majd told előmelegített sütőbe. Süsd a tortát 30 percig 170 fokon, majd 15 percig 160-on. Ezt követően kapcsold le a sütőt, és hagyd még benne a sajttortát 15 percig. Semmiképpen ne nyisd ki az ajtót, különben visszaesik. Szedd ki a sütit a formából, majd tálalás előtt pihentesd még legalább négy órán keresztül.

Ezt is szeretjük