Isteni sütés nélküli gyümölcsös joghurttorta
Nem kell sok időt tölteni vele
Csodás túrós joghurttortát készíthetsz nyári gyümölcsökből!

Isteni sütés nélküli gyümölcsös joghurttorta
Ez is érdekelhet

A mérték a lényeg: tévhitek a szénhidráttal kapcsolatban (x)

Szárnyal a budapesti VictoriaShop! (x)

Turbózd fel a halfogyasztásod idén ősszel! (x)

Frissítsd fel a karácsonyi dekorációt rózsaarannyal! (x)

Nézd meg, honnan érkezik a reggeli kávé a poharadba

Tasnádi Bence színész jóképű, tehetséges és lázadó – Akárcsak Mozart, akit játszik

beauty and style

Gyönyörű esküvői ruhák, amiket a nyüzsgő nagyváros ihletett: a Daalarna modern hercegnőknek tervezett »

Így nem lesz unalmas a fekete és fehér kombinációja: stílusos szetteket mutatunk »

Nem sokat bíznak a képzeletre a 80-as évek legdögösebb ruhafazonjai: Emily Ratajkowski sportot űz a villantásból »

retikül.hu
Top olvasott cikkek
bmi kalkulátor
nem

A te BMI-d:

Alultápláltságot jelent. Mindenképp fordulj orvoshoz, hogy feltárd az okokat!

A testsúlyod ideális, törekedj a mostani alkatod megőrzésére.

Fokozottan vagy kitéve az infarktusnak és más betegségeknek. Csökkentened kell a testsúlyodat!

Veszélyeztetett kategóriába tartozol, mielőbb fogyókúrába kell kezdened!

Az egészséged közvetlen veszélyben van. Azonnal orvos által felügyelt diétába kell kezdened!

számolújraszámol

A krémes, ripsz-ropsz összeállítható, jól behűtött gyümölcsös joghurttorta kelendő lesz a nagy kánikulában. Pakold meg kedvenc gyümölcseiddel jó gazdagon. A desszert alapja bármilyen édes keksz lehet. A gyümölcsök felét akár a krémbe is belekeverheted. Ez ünnepi alkalmakkor is megállja a helyét.

Gyümölcsös joghurttorta

Hozzávalók 16 szelethez:

  • 50 dkg túró
  • 30 dkg gyümölcs
  • 30 dkg babapiskóta
  • 30 dkg natúr joghurt
  • 10 dkg vaj
  • 3 dl habtejszín
  • 5 evőkanál porcukor
  • 1 csomag zselatin
  • 1 csomag habfixáló
  • 1 csomag vaníliás cukor
Recept idők

Elkészítés:

A kekszet daráld le vagy törd össze, dolgozd össze az olvasztott vajjal, majd az ujjaiddal nyomkodd a háromnegyedét egy kapcsos tortaforma aljába, esetleg az oldalára. A tejszínt verd kemény habbá a fixálóval és a porcukorral. A zselatint öntsd három deci vízbe, forrald fel, és hűtsd langyosra.

A gyümölcsjoghurtot keverd össze a villával áttört túróval, a vaníliás cukorral, add hozzá a zselatint. Az egészet óvatosan keverd hozzá a felvert tejszínhez. A krémet kanalazd a kekszes alapra, és egyengesd el. Szórd rá a tetejére a maradék kekszet. Tedd a hűtőbe legalább két-három órára dermedni, majd óvatosan vedd ki a tortaformából. Díszítsd tejszínhabbal és gyümölccsel.

Ezt is szeretjük