Hipergyors egyensúlysüti, tele gyümölcsökkel: sokáig friss marad
Az egyszerű, gyümölcsös egyensúlysüti akkor is tökéletesre fog sikerülni, ha nem voltál jó matekból.
Az egyensúlysütinél egyszerűbb kevert tészta aligha van. Csak arra kell figyelni, hogy a tojás súlyával azonos mennyiségű vaj, cukor és liszt kerüljön a sütibe. Ha teheted, rétesliszttel készítsd, úgy még finomabb lesz. Fontos, hogy szoba-hőmérsékletű hozzávalókkal dolgozz, így érdemes egy órával sütés előtt mindent kivenni a hűtőből. Bármilyen gyümölcsöt használhatsz hozzá.
Gyümölcsös egyensúlysüti
Hozzávalók 24 szelethez
- 50 dkg gyümölcs
- 25 dkg vaj
- 25 dkg liszt
- 25 dkg cukor
- 4 db tojás
- 1 csomag vaníliás cukor
- 1 csipet só
Elkészítés:
A cukrot, a vaníliás cukrot és a vajat habosítsd gépi habverővel, majd egyenként add hozzá a tojások sárgáját. A fehérjét verd kemény habbá egy csipet sóval, és a liszttel felváltva forgasd hozzá a tojássárgás keverékhez. Laza mozdulatokkal dolgozd homogénné a tésztát.
A masszát egyengesd sütőpapírral bélelt tepsibe, és szórd meg a megmosott gyümölccsel. Előmelegített sütőben, 180 fokon süsd körülbelül 30-35 percig. Ha a sütibe szúrt tűre vagy késre nem tapad massza, kiveheted a sütőből. Pihentesd a tepsiben 10 percig, utána szedd csak ki. Porcukorral megszórva kínáld.
Passata, az Univer új terméke!
A sűrített paradicsomhoz képest, lágyabb, folyékonyabb állagú paradicsomos készítmény. Számos előnye mellett a termék hígítást nem igényel. Konyhakészen felhasználható, akár tésztaszósz alapanyagaként, levesben vagy egyszerűen pizzára kenve. Rendkívül sokoldalú, és számos étel elkészítéséhez használható.
Promóció