Krémes, gránátalmás chiapuding: ez felpörgeti az anyagcserédet

Készítsd el este a gránátalmás chiapudingot, reggelre tökéletes lesz az állaga!

Gránátalmás chiapuding
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A chiapuding szuperegészséges: tele van értékes tápanyagokkal, rosttal, magnéziummal, kalciummal. Remek társ a fogyókúrában is, hisz alig van benne kalória, és felpörgeti az anyagcserét. Semleges íze miatt bármilyen gyümölccsel feldobhatod. Ha megeszel egy pohárral reggelire, biztos, hogy kihúzod ebédig. Kókusz- vagy mandulaitallal készítve laktózérzékenyek is fogyaszthatják.

Gránátalmás chiapuding

Hozzávalók

  • 2 bögre kókuszital
  • 6 teáskanál chiamag
  • 1 db gránátalma
  • 1 evőkanál eritrit
  • 0.5 teáskanál vaníliakivonat
Recept idők

Elkészítés:

Öntsd egy tálba a kókuszitalt, add hozzá a chiamagot, az eritritet és a vaníliát. Jól keverd össze, rakd kisebb edényekbe, tálkákba, majd fedd le, és tedd egy éjszakára a hűtőbe. Így a chiamagoknak lesz idejük megduzzadni. Pihentetés során érdemes egyszer-kétszer megkeverni.
Fogyasztás előtt vedd ki a pudingokat a hűtőből, és tedd a tetejére a gránátalma magjait. 

Ha szeretnél még egészséges, diétás édességeket kipróbálni, készíts csokis datolyagolyót! Az aszalt gyümölcsökhöz télen is könnyen hozzájuthatsz. 

Passata, az Univer új terméke!

A sűrített paradicsomhoz képest, lágyabb, folyékonyabb állagú paradicsomos készítmény. Számos előnye mellett a termék hígítást nem igényel. Konyhakészen felhasználható, akár tésztaszósz alapanyagaként, levesben vagy egyszerűen pizzára kenve. Rendkívül sokoldalú, és számos étel elkészítéséhez használható.

Promóció

Ezt is szeretjük