Krémes, gránátalmás chiapuding: ez felpörgeti az anyagcserédet
Készítsd el este a gránátalmás chiapudingot, reggelre tökéletes lesz az állaga!
A chiapuding szuperegészséges: tele van értékes tápanyagokkal, rosttal, magnéziummal, kalciummal. Remek társ a fogyókúrában is, hisz alig van benne kalória, és felpörgeti az anyagcserét. Semleges íze miatt bármilyen gyümölccsel feldobhatod. Ha megeszel egy pohárral reggelire, biztos, hogy kihúzod ebédig. Kókusz- vagy mandulaitallal készítve laktózérzékenyek is fogyaszthatják.
Gránátalmás chiapuding
Hozzávalók
- 2 bögre kókuszital
- 6 teáskanál chiamag
- 1 db gránátalma
- 1 evőkanál eritrit
- 0.5 teáskanál vaníliakivonat
Elkészítés:
Öntsd egy tálba a kókuszitalt, add hozzá a chiamagot, az eritritet és a vaníliát. Jól keverd össze, rakd kisebb edényekbe, tálkákba, majd fedd le, és tedd egy éjszakára a hűtőbe. Így a chiamagoknak lesz idejük megduzzadni. Pihentetés során érdemes egyszer-kétszer megkeverni.
Fogyasztás előtt vedd ki a pudingokat a hűtőből, és tedd a tetejére a gránátalma magjait.
Ha szeretnél még egészséges, diétás édességeket kipróbálni, készíts csokis datolyagolyót! Az aszalt gyümölcsökhöz télen is könnyen hozzájuthatsz.
Passata, az Univer új terméke!
A sűrített paradicsomhoz képest, lágyabb, folyékonyabb állagú paradicsomos készítmény. Számos előnye mellett a termék hígítást nem igényel. Konyhakészen felhasználható, akár tésztaszósz alapanyagaként, levesben vagy egyszerűen pizzára kenve. Rendkívül sokoldalú, és számos étel elkészítéséhez használható.
Promóció