Gombával töltött egyben sült sertéskaraj
Ellenállhatatlan hétvégi fogás
A gombával töltött karaj hidegen-melegen egyaránt fantasztikus.

Ez is érdekelhet

„A természetben értjük meg, kik vagyunk” – Grecsó Krisztián író az Erdei Vándortáborokról (x)

A 14 éves Endike beszélni kezdett (x)

Szorongás, elégedetlenség, magány – hogyan jutottunk el ide és hogyan léphetünk ki belőle?

Sári bíró - az idők változnak, de az emberek valójában nem (x)

Trendi új illat a világhírű Acqua Coloniától - Íme az egzotikus 4711 kölni (x)

beauty and style

Nőies, elegáns és idén nagyon divatos: így viseld az angol csipkét »

Méregtelenít és felturbózza a kollagéntermelést: a noni igazi bőrszépítő szupergyümölcs »

A legnőiesebb szettek 50 felett: a blézertől lesz igazán csinos »

retikül.hu
Top olvasott cikkek
bmi kalkulátor
nem

A te BMI-d:

Alultápláltságot jelent. Mindenképp fordulj orvoshoz, hogy feltárd az okokat!

A testsúlyod ideális, törekedj a mostani alkatod megőrzésére.

Fokozottan vagy kitéve az infarktusnak és más betegségeknek. Csökkentened kell a testsúlyodat!

Veszélyeztetett kategóriába tartozol, mielőbb fogyókúrába kell kezdened!

Az egészséged közvetlen veszélyben van. Azonnal orvos által felügyelt diétába kell kezdened!

számolújraszámol

Ez a főétel kellően pikáns, mutatós és zamatos. Ha a gombával töltött karajt zöldség- vagy krumpliágyon sütöd meg, külön köretről sem kell gondoskodnod. Szalonnával a tetején még ütősebb. Másnap csomagolj belőle magadnak, hiszen hidegen is nagyon ízletes.

Töltött hús

Hozzávalók 4 személyre:

  • 1 kg karaj
  • 25 dkg gomba
  • 3 kemény tojás
  • 3 zöldpaprika
  • 2 fej vöröshagyma
  • 2 paradicsom
  • 1 zsemle
  • 1 nyers tojás
  • 1 tejföl
  • 1 dl olaj
  • 1 gerezd fokhagyma
  • egy csipet kakukkfű
  • pirospaprika
  • bors
Recept idők

Elkészítés:

A gombát vékonyan szeleteld fel. Olajon fonnyaszd meg az apróra vágott hagymát, majd dobd rá a gombát, és pirítsd addig, amíg a leve el nem fő.
Ehhez keverd az áztatott, apróra tépkedett, kinyomkodott zsemlét, a tejfölt, sózd-borsozd, add hozzá a kakukkfüvet, a kockára vágott kemény tojást és a nyers tojást. Jól gyúrd össze.

A karajt középen hegyes, éles késsel szúrd fel, és töltsd meg. A két végét tűzd össze, és forró olajban forgasd meg. Tedd tepsibe, rakd mellé a feldarabolt zöldpaprikát, a paradicsomot és a fokhagymát. Önts alá kevés vizet, majd told sütőbe, és közepes lángon süsd meg körülbelül másfél óra alatt. Az átszűrt szafttal tálald.

Ezt is szeretjük