Könnyedén összerakhatod, finom, és mindenki örül neki
Képeken 7 tökéletes gasztroajándék
Mert a saját készítésű a legjobb.

Dia

	Szárított paradicsom	A fűszeres olajban eltett szárított paradicsom önmagában is remek, és sültekhez is kiválóan felhasználható, azonban a boltok polcain csak méregdrága kivitelben lehet megtalálni, így biztosan örül majd az, aki ilyet kap. Egy szép üvegbe rejtve nagyon látványos darab.

Szárított paradicsom

A fűszeres olajban eltett szárított paradicsom önmagában is remek, és sültekhez is kiválóan felhasználható, azonban a boltok polcain csak méregdrága kivitelben lehet megtalálni, így biztosan örül majd az, aki ilyet kap. Egy szép üvegbe rejtve nagyon látványos darab.

Dia


            	Aszalt gyümölcsök
            	A legjobb ajándék az egészséges ajándék, márpedig egy kisebb-nagyobb csomag aszalt gyümölcs nemcsak finom, de még jót is tesz a szervezetnek, és lényegesen jobb nassolnivaló, mint egy zacskó chips vagy bármilyen hasonló, zsíros dolog.

Aszalt gyümölcsök

A legjobb ajándék az egészséges ajándék, márpedig egy kisebb-nagyobb csomag aszalt gyümölcs nemcsak finom, de még jót is tesz a szervezetnek, és lényegesen jobb nassolnivaló, mint egy zacskó chips vagy bármilyen hasonló, zsíros dolog.

Dia

	Gyümölcslekvárok	Bármilyen gyümölcsből is készítesz lekvárt, egy normál befőttesüvegben, egy szép fedővel és egy masnival átkötve máris remek ajándék van a kezedben, aminek biztosan nagyon örül bárki, ahogy annak is, hogy nem neki kellett megfőznie és eltennie - csak élveznie kell a finom ízeket, amelyeket a bolti lekvártól csak ritkán kaphat meg.

Gyümölcslekvárok

Bármilyen gyümölcsből is készítesz lekvárt, egy normál befőttesüvegben, egy szép fedővel és egy masnival átkötve máris remek ajándék van a kezedben, aminek biztosan nagyon örül bárki, ahogy annak is, hogy nem neki kellett megfőznie és eltennie - csak élveznie kell a finom ízeket, amelyeket a bolti lekvártól csak ritkán kaphat meg.

Dia

	Házi bonbon	Azt, hogy az élet olyan, mint egy doboz bonbon, már tudjuk, ahogyan azt is, hogy viszonylag kevesen képesek ellenállni egy adag isteni finom, házilag készített édességnek. A végtelen variációkban elkészíthető bonbonoknak mindenki örülni fog, és az ajándékozás öröme mellé a dicséreteket is begyűjtheted.

Házi bonbon

Azt, hogy az élet olyan, mint egy doboz bonbon, már tudjuk, ahogyan azt is, hogy viszonylag kevesen képesek ellenállni egy adag isteni finom, házilag készített édességnek. A végtelen variációkban elkészíthető bonbonoknak mindenki örülni fog, és az ajándékozás öröme mellé a dicséreteket is begyűjtheted.

Dia

	Kókuszos keksztekercs	Nem véletlen, hogy minden kirakodós vásár legnagyobb sztárja évtizedek óta, ennek a kombinációnak képtelenség ellenállni. Egy egyszerű masnival átkötve máris remekül mutat, nem is nagyon kell másba csomagolnod.

Kókuszos keksztekercs

Nem véletlen, hogy minden kirakodós vásár legnagyobb sztárja évtizedek óta, ennek a kombinációnak képtelenség ellenállni. Egy egyszerű masnival átkötve máris remekül mutat, nem is nagyon kell másba csomagolnod.

Dia

	Kuglóf	A német nyelvterületek első számú karácsonyi kedvencének itthon sem nagyon tud ellenállni senki, és szerencsére nem is kell, süss belőle rokonaidnak, barátaidnak, értékelni fogják. Szerencsére szépen csomagolható, és akár dobozt is vehetsz hozzá, de anélkül is remekül mutat majd a fa alatt.

Kuglóf

A német nyelvterületek első számú karácsonyi kedvencének itthon sem nagyon tud ellenállni senki, és szerencsére nem is kell, süss belőle rokonaidnak, barátaidnak, értékelni fogják. Szerencsére szépen csomagolható, és akár dobozt is vehetsz hozzá, de anélkül is remekül mutat majd a fa alatt.

Dia

	Libamáj	A hájban sült libamáj klasszikus hazai finomság, ami mégis viszonylag ritkán kerül itthon az asztalokra, így, ha teheted, készíts egy nagyobb adagot, és lepd meg vele a rokonságot, egy szép porcelántálkába csomagolva két ajándékot is adhatsz egyszerre.

Libamáj

A hájban sült libamáj klasszikus hazai finomság, ami mégis viszonylag ritkán kerül itthon az asztalokra, így, ha teheted, készíts egy nagyobb adagot, és lepd meg vele a rokonságot, egy szép porcelántálkába csomagolva két ajándékot is adhatsz egyszerre.

Ezt is szeretjük
Szerző: Kancsár Péter
Fotó: