Fogyókúrás túrógombóc málnaöntettel: igazán egyszerű, és nagyon finom
Ez a legkönnyebb és leggyorsabb, egyben legfinomabb kalóriaszegény túrógombóc, amit diéta alatt is bátran ehetsz.

Fogyókúrás túrógombóc málnaöntettel: igazán egyszerű, és nagyon finom
Ez is érdekelhet

Könnyű lábak, visszér nélkül (x)

Szárazak a kezeid a sok kézmosástól? Ne aggódj, jó kezekben vagy! (x)

Az autista Robika javulni kezdett (x)

Szabadtéri környezetben több mint 100 világmárka újra vár a Premier Outletben! (x)

beauty and style

A pöttyös minta a nyári szezon nagy befutója: így viseld, hogy nőies legyen! »

Nőies kis francia konty 4 lépésben: így készítsd el, ha nincs nálad hajgumi »

Kényelmes és ultranőies szandálok 10 ezer forint alatt: a nyári szezon legdivatosabb fazonjai »

retikül.hu
Top olvasott cikkek
bmi kalkulátor
nem

A te BMI-d:

Alultápláltságot jelent. Mindenképp fordulj orvoshoz, hogy feltárd az okokat!

A testsúlyod ideális, törekedj a mostani alkatod megőrzésére.

Fokozottan vagy kitéve az infarktusnak és más betegségeknek. Csökkentened kell a testsúlyodat!

Veszélyeztetett kategóriába tartozol, mielőbb fogyókúrába kell kezdened!

Az egészséged közvetlen veszélyben van. Azonnal orvos által felügyelt diétába kell kezdened!

számolújraszámol

Az életmódváltás nem egyenlő az önsanyargatással, mindössze egy kis kreativitást igényel, hogy kalóriaszegényebbé tedd a szívednek legkedvesebb étkeket. A túrógombóc igazi klasszikus, gyerekkori kedvenc, ami főételként és desszertként is megállja a helyét, pofonegyszerűen elkészíthető, sőt, maszatolást sem igényel. Frissen kell fogyasztani.

Fogyókúrás túrógombóc málnaöntettel

Hozzávalók 4 személyre:

  • 50 dkg tehéntúró (félzsíros)
  • 15 dkg zabpehely
  • 3 db tojás
  • ízlés szerint folyékony édesítő
  • 1 csipet
  • mandulaforgács a forgatáshoz
  • 1 csepp vaníliaaroma

Az öntethez

  • 20 dkg málna
  • 1 evőkanál méz
Recept idők

Elkészítés:

Egy tálban alaposan keverd össze a hozzávalókat, és tedd a masszát 30 percre a hűtőszekrénybe, hogy a zab megduzzadjon. Formázz belőle gombócokat, majd kókuszolajon pirítsd meg a mandulaforgácsot, és forgasd bele a gombócokat. 

 

Az öntethez forrald fel a gyümölcsöt egy evőkanál vízzel és a mézzel, főzd néhány percig, közben pedig nyomkodd össze a málnaszemeket. Ha szereted, próbáld ki mentával, tökéletesen harmonizál az ízekkel!

Ezt is szeretjük