Fetás, joghurtos szendvicskrém percek alatt: isteni íze van
Bár a boltban is bőséges a választék, a házi fetás, joghurtos szendvicskrémmel egyik sem ér fel.

Fetás, joghurtos szendvicskrém percek alatt: isteni íze van
Ez is érdekelhet

Télen-nyáron nélkülözhetetlen bulikellék: megtehetsz bármit, mert nem érzel semmit (x)

A szabadban töltött idő egészségre gyakorolt pozitív hatása minden multivitaminnál többet ér (x)

Meglepő fellépést vállalt Mező Misi: közel 600 fiatal énekelt vele (x)

7 dolog, ami károsítja, és ami védi az idegeinket (x)

beauty and style

Így kommunikáld okosan, ha nem hívsz meg valakit az esküvőre, aki számít rá »

Vékony szálú a haja, de sohasem lapos: Taylor Swift jól bánik a bob fazonnal »

Szuperkényelmes pizsamák körképe őszre: élvezetesebbé teszik a lustálkodást »

retikül.hu
Top olvasott cikkek
bmi kalkulátor
nem

A te BMI-d:

Alultápláltságot jelent. Mindenképp fordulj orvoshoz, hogy feltárd az okokat!

A testsúlyod ideális, törekedj a mostani alkatod megőrzésére.

Fokozottan vagy kitéve az infarktusnak és más betegségeknek. Csökkentened kell a testsúlyodat!

Veszélyeztetett kategóriába tartozol, mielőbb fogyókúrába kell kezdened!

Az egészséged közvetlen veszélyben van. Azonnal orvos által felügyelt diétába kell kezdened!

számolújraszámol

A feta kalóriatartalma viszonylag alacsony, így a diétába is könnyen beilleszthető. Az olívaolajtól a krém jól kenhetővé válik. Friss zöldségekkel, felvágottakkal is kitűnő, de töltheted göngyölt húsokba, kelt tésztákba is. Bármilyen zöldfűszerrel turbózhatod, kaporral nagyon ütős.

Hozzávalók:

  • 20 dkg feta sajt
  • 3 evőkanál joghurt
  • 2 gerezd fokhagyma
  • 2 evőkanál olívaolaj
  • kapor
  • 3 csepp citromlé
Recept idők

Elkészítés:

A fetát morzsold egy tálba, ha szeretnéd, villával kicsit megnyomkodhatod. Lazítsd joghurttal és olívaolajjal, add hozzá a zúzott fokhagymát, a kaprot, és csepegtesd hozzá a citromlevet. Jól dolgozd össze villával vagy botmixerrel. Rögtön kenheted a kenyérre, de nem bánod meg, ha legalább fél órára a hűtőbe teszed, hogy az ízek összeérjenek, és a krém kicsit lehűljön. Sózni nem szükséges, mivel a feta elég sós.

Ezt is szeretjük