Több mint saláta...
Szereted a salátákat? Sőt, szinte minden nap ezt ennél? Diétázol? Vagy csak az egészséges, könnyű fogásokat szereted? Íme, a legfinomabb saláták! (x)
Az eisberg 2012 november közepétől az azonnal fogyasztható, konyhakész salátái és öntetei mellett számos új termékkel is találkozhatsz az üzletekben. Ha egy egyszerű és gyors ebédre vágysz akár munkahelyeden vagy edzés után, akkor az eisberg legújabb salátatálait igazán szeretni fogod!
A Caesar-, Primavera-, Görög- és Kertész salátatálakban a salátalevelek mellett számos egyéb összetevő - többek között eredeti eisberg öntetek, sajtok, olívabogyó, kruton, koktélparadicsom - is megtalálható. Pár mozdulattal kész egy komplett saláta, ami a csomagolásban található.
Az eisberg segít, hogy mostantól könnyebben el tudj igazodni a különböző salátakeverékek között.
A december elején megújult csomagolásokban a hasonló ízvilágú saláták ugyanazon színű csomagolásba kerültek:
- Gourmet: bordó színvilágú csomagolás; válogatott alapanyagok, egzotikus ízek.
- Mediterrán: piros csomagolás; izgalmas, mediterrán, nyári zamatos ízek.
- Italiano: kék csomagolás; zsenge, fiatal levelek, olaszos ízvilág.
- Sweet Harmony: zöld csomagolás; édes ízek, roppanó levelek.
- VitaFresh: narancssárga csomagolás; ropogós zöldségek.
- Family: a megszokott sárga csomagolásban, akár az egész család számára elegendő mennyiségben található ízletes saláta.
Az eisberg előrecsomagolt, konyhakész salátái lehetőséget adnak arra, hogy percek alatt finom, változatos, gyors és könnyű fogást készíts.
Ha még többet szeretnél tudni a salátákról, akkor keresd fel a www.salatazz.hu weboldalt, ahol recepteket és sok érdekességet olvashatsz a salátákkal kapcsolatban.
Nézd meg kedvenc karácsonyi recept filmünket is!
Saláta lazac steak-kel, és avokádóval
Hozzávalók 4 személyre:
- 1 csomag, eisberg Advent Mix
- 800g lazacfilé
- 1 avokádó
- 50g vaj
- 2 grapefruit
- 1 üveg eisberg Ezersziget öntet
Elkészítés:
A lazacot külön vágódeszkán csipesszel megszabadítjuk a szálkáitól. A bőrét levágjuk, majd a halat olívaolajon átsütjük. Hozzá sót és borsot teszünk.
Amíg sül a hal, nyugodtan elkészítjük a köretet. Az avokádót a mag körül félbevágjuk, majd mint a lottósorsolásnál a golyót, elcsavarjuk, és egy könnyed mozdulattal kiszedjük a magot. Szeletekre vágjuk, és leszedjük a héját. Teszünk rá egy kis vajat, amit villával eldolgozunk a szeleteken.
A halat megfordítjuk és a már megsült oldalára az avokádót egyenként rátesszük. Egy grapefruitot meghámozunk és a héjából a levet kifacsarjuk. A halhoz még egy kis vajat teszünk. eisberg Advent Mix salátakeveréket és eisberg Ezersziget öntetet egy tálban összekeverünk. A jól átsült halat szalvétán lecsepegtetjük és a salátával tálaljuk.
Több mint 20 éve, hogy az eisberg Magyarországon megalapította leányvállalatát. 3000 négyzetméteres gyáli üzeméből évente 5000 tonna feldolgozott salátakeverék jut el a fogyasztókhoz. A legmodernebb technológiával, 3 gyártósoron történik a saláták feldolgozása, a paradicsom és koktélparadicsom mosása. Már 2 éve speciális mosó és szárítóvonalon történik a különösen érzékeny termékek - rukkola, madársaláta - mosása és szárítása.(%oldalmero(http://ad.adverticum.net/img.prm?zona=1759478&kampany=2201827&banner=2201835&ord=RANDOM_NUMBER)%)