Trüffelek, kekszek és házi lekvárok: 8 édesség, ami karácsonyi ajándéknak is tökéletes

Ha valami különlegeset szeretnél idén karácsonyi ajándékba adni, készíts te magad mindenféle finom édességet!

Édességek karácsonyi ajándékba
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Az édesség mindig tökéletes karácsonyi ajándék. A trüffelek, kekszek, a mézeskalács vagy a likőr népszerű, egyedi, szépen becsomagolva pedig dekoratív is.

Ma, amikor a fenntarthatóság jegyében egyre jobban odafigyelünk arra, hogy ne haszontalan tárgyakat ajándékozzunk, amelyek rövid idő múlva jó eséllyel a kukában kötnek ki, egyre népszerűbbek a különböző gasztroajándékok. Nagy előnyük, hogy így nem is kell különösebben mélyen ismerned a megajándékozottat ahhoz, hogy örömet tudj neki szerezni, hiszen egy doboz finom csokigolyónak vagy mézeskalácsnak kevesen tudnak ellenállni.

Édességek karácsonyi ajándékba

Egy nagy adag trüffelgolyóval vagy illatos keksszel egyszerre több ember karácsonyi ajándékát is kipipálhatod. Sokan szeretik a Baileyst is, ez is jóval egyedibb és olcsóbb is, ha magad készíted el. A sós karamell és a narancslekvár pedig sokáig elálló, hamisítatlan téli édesség.

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük