Darált hússal és sajttal tölti meg a hagymát: a végeredmény eszméletlenül finom
Igazi kényeztetés az ízlelőbimbóknak: a töltött hagyma extra finomság, mégis egyszerű elkészíteni.
A darált hússal töltött, baconös, sajtos hagymakarika nem mindennapi étel. Ha azonban megkóstolod, gyakran el fogod készíteni. Nyáron akár grillen is megsütheted. Önmagában is hihetetlenül jó, de más ételek kísérőjeként is kínálhatod.
A hagymát tisztítsd meg, majd a belső részét szedd ki, és aprítsd fel. Rakd egy tálba a darált húst, tedd hozzá az apróra vágott hagymát, a petrezselymet, ízesítsd barbecue és szójaszósszal, ketchuppal, kevés cukorral, zsemlemorzsával, majd alaposan keverd össze a masszát. Tölts belőle a hagymákba, rakj rá gombát, mozzarellát, és fedd be a darált húsos keverékkel. Tekerd körbe baconnel, kend be barbecue szósszal, és süsd meg 200 fokon.
A változókorról tabuk nélkül - Hogyan küzdj meg az életközepi válsággal nőként?
Iványi Orsolya, a menopauzaedukáció egyik legnagyobb hazai szószólója, tabuk nélkül beszél a változókor testi-lelki kihívásairól, és arról, hogyan élhetjük meg ezt az időszakot, mint új kezdetet. A Femina Klub novemberi előadásán hasznos tanácsokat kaphatsz az életközepi krízisek kezelésére, és megtudhatod, hogyan értelmezhetjük újra önmagunkat, karrierünket és kapcsolatrendszerünket.
További részletek: feminaklub.hu/
Használd az „IVANYI” kuponkódot, és 20% kedvezménnyel vásárolhatod meg a jegyed!
Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.
Időpont: 2024. november 27. 18 óra
Helyszín: MOM Kulturális Központ
Promóció