Fantasztikus csokis nápolyi házi krémmel
Sokkal jobb, mint a bolti
Szerezz be egy nagy csomag ostyát, és percek alatt készíts belőle ropogós csokis nápolyit!

Nyereményjáték

Nyerj egyhetes nyaralást Máltára szállással, repülőjeggyel és reggelivel! (x)

Nyerj páros belépőt Dr. Buda László: Testünk jelzései című előadására, a márciusi Femina Klubra! (x)

Nyerj szórakoztató, képes útikönyvet, és ismerd meg a világ csodáit! (x)

összesen 4 db játék
Ez is érdekelhet

Akár egyetlen hormonon is múlhat a gyermekáldás – Kata története (x)

Mitől alakulnak ki az influenzaszövődmények? Elmondjuk, mire kell figyelni (x)

A leghatékonyabb edzésformák nyáron több zsírt égetnek, mint a futás! Ezeket űzd helyette

A legerősebb ránctalanítókat csak kevesen ismerik: ezeket az antioxidánsokat keresd!

beauty and style

Fényes és dús lesz, ha így egyenesíted ki a hullámos hajat! »

6 perc az egész torna, de csodás popsit és feszes combokat varázsol »

Ezek az alapszínek legyenek ott a szekrényedben! Mindent egyszerűbbé tesznek »

retikül.hu
Top olvasott cikkek
bmi kalkulátor
nem

A te BMI-d:

Alultápláltságot jelent. Mindenképp fordulj orvoshoz, hogy feltárd az okokat!

A testsúlyod ideális, törekedj a mostani alkatod megőrzésére.

Fokozottan vagy kitéve az infarktusnak és más betegségeknek. Csökkentened kell a testsúlyodat!

Veszélyeztetett kategóriába tartozol, mielőbb fogyókúrába kell kezdened!

Az egészséged közvetlen veszélyben van. Azonnal orvos által felügyelt diétába kell kezdened!

számolújraszámol

A csokis nápolyi az egyik legkedveltebb édesség. Gyerekek és felnőttek is szívesen ropogtatják. A dió helyett mogyorókrémet, mandulát és kávét is keverhetsz a töltelékbe. Légmentesen záródó dobozban sokáig friss maradna, ha el nem fogyna egy nap alatt.

Hozzávalók 24 szelethez:

  • 5 ostyalap
  • 20 dkg vaj
  • 15 dkg cukor
  • 10 dkg étcsoki
  • 5 dkg dió
  • 2 tojás
Recept idők

Elkészítés:

Tördeld egy lábosba a csokit, és vízgőz felett vagy kis lángon olvaszd fel, add hozzá a tojást és a cukrot. Folyamatosan kevergesd. Ha rottyan egyet, és besűrűsödik, vedd le a tűzről, dolgozd hozzá a vajat és a diót. Akkor jó, ha homogén, és krémes az állaga. 

Töltsd meg az ostyalapokat a csokis masszával. A tetejére már ne kenj krémet,  viszont tégy rá egy nehezéket. Rakd a hűtőbe legalább egy éjszakára. Utána már szépen tudod szeletelni a házi nápolyit a neked tetsző formára.

Blog.hu ajánló