A legomlósabb csokis muffin friss bogyós gyümölcsökkel - Fél óra alatt elkészül
Minél többféle bogyós gyümölcsöt teszel a muffinba, annál étvágygerjesztőbb lesz.

A legomlósabb csokis muffin friss bogyós gyümölcsökkel - Fél óra alatt elkészül
Ez is érdekelhet

London gyerekkel is felejthetetlen: így tegyük kényelmessé az utat! (x)

Legyél az idei nyár divatdiktátora! (x)

Kellemetlen, gyakori vizelési inger: mit tehetsz ellene? (x)

A nő kétszer (x) - Szeretni kell, és pont.

Kimeríti a testet a kánikula: 4 bevált tipp a gyors felfrissüléshez (x)

beauty and style

Ettől a tornától teljesen átváltozik a tested: alakformálás otthon »

Ne a hajadhoz, a bőröd színéhez válassz vörös rúzst: megmutatjuk, melyik illik hozzád »

A 10 legdivatosabb frizura a 90-es évekből - Nem mindegyikre érdemes visszaemlékezni »

retikül.hu
Top olvasott cikkek
bmi kalkulátor
nem

A te BMI-d:

Alultápláltságot jelent. Mindenképp fordulj orvoshoz, hogy feltárd az okokat!

A testsúlyod ideális, törekedj a mostani alkatod megőrzésére.

Fokozottan vagy kitéve az infarktusnak és más betegségeknek. Csökkentened kell a testsúlyodat!

Veszélyeztetett kategóriába tartozol, mielőbb fogyókúrába kell kezdened!

Az egészséged közvetlen veszélyben van. Azonnal orvos által felügyelt diétába kell kezdened!

számolújraszámol

Érnek a finomabbnál finomabb bogyós gyümölcsök, melyek sütikben is nagyon finomak. A csokis muffinba különösen kívánkoznak a friss, élénk színű szemek. Szórhatsz rá porcukrot, kínálhatsz mellé különféle önteteket vagy akár fagyit is. A gyors desszert ideális váratlan vendégek megkínálására is.

Hozzávalók 12 darabhoz:

  • 20 dkg bogyós gyümölcsök
  • 15 dkg cukor
  • 15 dkg liszt
  • 15 dkg vaj
  • 5 dkg kakaópor
  • 5 dkg étcsoki
  • 2 db tojás
  • 1 teáskanál sütőpor
  • 1 kávéskanál fahéj
Recept idők

Elkészítés:

Mérd ki a hozzávalókat, majd be is kapcsolhatod a sütőt 170 fokra. A muffinsütőt béleld ki a kapszlikkal. Mixeld a száraz hozzávalókat, tehát a lisztet, a sütőport, a fahéjat és a kakaóport. A vajat dolgozd habosra a cukorral, majd forgasd hozzá a lisztes keveréket. Addig keverd, amíg a tészta szép sima lesz. Az apróra vágott étcsokit a legvégén add a masszához.
 

Kanalazd a tésztát a muffinformába, rakd bele a megmosott, lecsepegtetett gyümölcsöket, majd süsd meg körülbelül 20 perc alatt. Mielőtt kiveszed, győződj meg róla, hogy átsült-e. Az egyik muffin közepébe szúrj egy vékony kést, ha nem marad rajta semmi, elkészült a sütemény.

Ezt is szeretjük