Bolti helyett házilag: fűszeres csirke nuggets ropogós bundában, sütőben sütve
Biztosan tudod, hogy mi kerül a csirke nuggetsbe, ha otthon készíted el.

Bolti helyett házilag: fűszeres csirke nuggets ropogós bundában, sütőben sütve
Ez is érdekelhet

A jótékonyság ősszel sem áll meg (x)

Kukkants be az Illatszertárba! (x)

Nem szereti a gyerek a zöldséget, mit tegyünk? (x)

Turbózd fel a halfogyasztásod idén ősszel! (x)

Frissítsd fel a karácsonyi dekorációt rózsaarannyal! (x)

Amikor a tehetség és a középszerűség összecsap - Szily Nóra az Amadeus két főszereplőjével beszélgetett

A legropogósabb héjú, legpuhább kifli - A gyerekkorba repít vissza

A jótékonykodás legegyszerűbb formái: ha segíteni szeretnél, de nem tudod, hogyan állj neki

beauty and style

A tusvonal nem csak fekete lehet: érzékien nőies, színes verziókat mutatunk »

A macskaszem a legdivatosabb manikűr idén: nincs most ennél nőiesebb viselet »

Ugyanazt a pulóverruhát viseli 15 alkalommal a nő, de mindig másképp fest benne: nem kell sok a nőiességhez »

retikül.hu
Top olvasott cikkek
bmi kalkulátor
nem

A te BMI-d:

Alultápláltságot jelent. Mindenképp fordulj orvoshoz, hogy feltárd az okokat!

A testsúlyod ideális, törekedj a mostani alkatod megőrzésére.

Fokozottan vagy kitéve az infarktusnak és más betegségeknek. Csökkentened kell a testsúlyodat!

Veszélyeztetett kategóriába tartozol, mielőbb fogyókúrába kell kezdened!

Az egészséged közvetlen veszélyben van. Azonnal orvos által felügyelt diétába kell kezdened!

számolújraszámol

A gyorséttermek kedvence, a csirke nuggets otthon is könnyen és gyorsan összedobható, remek alternatíva a rántott húsra. A ropogós zsemlemorzsával bevont fűszeres csirkefalatok az egész család kedvencei lesznek. Feltétlenül kínálj a húshoz mártogatóst!

Csirke nuggets recept

Hozzávalók 4 személyre:

  • 3 db filézett csirkemell
  • 1 bögre liszt
  • 1 bögre zsemlemorzsa
  • 2 db tojás
  • 1 teáskanál
  • 1 teáskanál fokhagymapor
  • bors
Recept idők

Elkészítés:

A csirkét mosd meg, csepegtesd le, és vágd kisebb darabokra. Egy zacskóban keverd össze a lisztet, a fokhagymaport, a sót és borsot. A tojásokat üsd egy tálba, majd villával verd fel. A zsemlemorzsát is öntsd egy edénybe.
 

Rakj annyi húst a zacskóba, amennyi kényelmesen elfér egymás mellett, és jól rázd össze, hogy mindenhova kerüljön fűszeres liszt. Utána forgasd a csirkét a tojásba, majd a zsemlemorzsába. Egy serpenyőben vagy lábosban hevíts olajat, és rakd bele a húst. Süsd minden oldalát aranybarnára. Ha kész, szedd papírtörlőre, és csepegtesd le az olajat.

Ezt is szeretjük