Camembert cipóban sütve: isteni forró vacsora hideg napokra
Fantasztikus ötlet, és milyen egyszerű! A cipóban sült camembert remek vacsora hideg téli napokon.
A camembert cipóban sütve szuperegyszerű, de fantasztikus fogás. A cipó belsejét is érdemes fűszeres olívaolajjal meglocsolni és megsütni. Azért kell a camembert sajtot bevágni, hogy a fűszerek jobban átjárják. A forró cipó és sajt együtt nagyon laktató.
Camembert cipóban sütve
Hozzávalók
- 1 db cipó
- 25 dkg camembert sajt
- 3 gerezd fokhagyma
- 1 ág rozmaring
- 2 evőkanál olívaolaj
- citromlé
Elkészítés:
A kenyér tetejét vágd le, és kanalazd ki a belsejét. Akkora lyukat készíts, hogy elférjen benne a camembert. Az olívolajat keverd össze kevés rozmaringgal, zúzott fokhagymával és pár csepp citromlével, majd locsold meg vele a buci alját. Rakd bele a sajtot, és a tetejére is önts a keverékből. Tedd rá a maradék rozmaringot.
Told forró sütőbe, és 180 fokon süsd meg körülbelül 15 perc alatt. Amikor a sajt megolvad, a cipó kicsit megpirul, kiveheted a sütőből.
A mézes, diós camembert tökéletes előétel akár ünnapi alkalmakkor is.
A változókorról tabuk nélkül - Hogyan küzdj meg az életközepi válsággal nőként?
Iványi Orsolya, a menopauzaedukáció egyik legnagyobb hazai szószólója, tabuk nélkül beszél a változókor testi-lelki kihívásairól, és arról, hogyan élhetjük meg ezt az időszakot, mint új kezdetet. A Femina Klub novemberi előadásán hasznos tanácsokat kaphatsz az életközepi krízisek kezelésére, és megtudhatod, hogyan értelmezhetjük újra önmagunkat, karrierünket és kapcsolatrendszerünket.
További részletek: feminaklub.hu/
Használd az „IVANYI” kuponkódot, és 20% kedvezménnyel vásárolhatod meg a jegyed!
Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.
Időpont: 2024. november 27. 18 óra
Helyszín: MOM Kulturális Központ
Promóció