Frissítő barackleves málnával: krémes, selymes, és nagyon finom
Ne hagyd, hogy kifogjon rajtad a kánikula! Ezt a baracklevest nem kell főzni, csak mixelni és hűteni!

Frissítő barackleves málnával: krémes, selymes, és nagyon finom
Ez is érdekelhet

Ezt tedd az iskolatáskába, hogy egészségesen és táplálóan induljon a szeptember (x)

Így őrizhetjük meg a nyugalmunkat az iskolakezdés idején is (x)

Szünidei élményhegység - Aktivitás mindenkinek a nyári Magas-Tátrában. (x)

Már ne a barna szószt keressük! - Ismerd meg Németország kulináris különlegességeit! (x)

Ünnepelj együtt a dm-mel! Nagy meglepetéssel készül a napokban a dm – Te se maradj le róla! (x)

beauty and style

A leghülyébb körömminták nyertesei: sok munka van bennük, mégsem szépek »

Gyönyörű esküvői meghívó filléres tortaalátétből: nem lehet elrontani »

A piros cipő minden szettet feldob: ez a nőies kiegészítő csodát tesz »

retikül.hu
Top olvasott cikkek
bmi kalkulátor
nem

A te BMI-d:

Alultápláltságot jelent. Mindenképp fordulj orvoshoz, hogy feltárd az okokat!

A testsúlyod ideális, törekedj a mostani alkatod megőrzésére.

Fokozottan vagy kitéve az infarktusnak és más betegségeknek. Csökkentened kell a testsúlyodat!

Veszélyeztetett kategóriába tartozol, mielőbb fogyókúrába kell kezdened!

Az egészséged közvetlen veszélyben van. Azonnal orvos által felügyelt diétába kell kezdened!

számolújraszámol

Hűtsd le magad ezzel a krémes, málnás baracklevessel! Nem kell a forró konyhában ácsorogni mellette, és a habarást is megúszod. Így 10 perc sem kell ahhoz, hogy elkészüljön. Dobd össze előre, tálalás előtt pihentesd mindenképpen a hűtőben. Ha nyersen készíted, még több vitamin marad a gyümölcsökben.

Hozzávalók 4 személyre:

  • 70 dkg őszibarack
  • 20 dkg málna
  • 1.5 l víz
  • 1 csomag vaníliás cukor
  • 1 evőkanál cukor
  • 1 mokkáskanál fahéj
Recept idők

Elkészítés:

A barackokat mosd meg, vedd ketté, szedd ki a magot, és dobd egy magasabb falú tálba. Rakd hozzá a megmosott, lecsepegtetett málna felét, és botmixerrel pépesítsd. Ízesítsd fahéjjal, cukorral, vaníliával, és öntsd fel vízzel. Többet, kevesebbet is rakhatsz hozzá, attól függően, mennyire szereted sűrűn. Kóstold meg, hogy nem szeretnél-e a fűszerezésen változtatni.
 

Rakd a hűtőbe legalább két órára, hogy jól lehűljön, és az ízek összeérjenek. Tálalás előtt szedd tálkákba, és díszítsd a maradék málnával, esetleg tejszínnel, mentával vagy citromfűvel.

Ezt is szeretjük