Frissítő barackleves málnával: krémes, selymes, és nagyon finom
Ne hagyd, hogy kifogjon rajtad a kánikula! Ezt a baracklevest nem kell főzni, csak mixelni és hűteni!

Frissítő barackleves málnával: krémes, selymes, és nagyon finom
Ez is érdekelhet

Aranytojást tojó tyúk - bemutatjuk a LUSH 2020-as húsvéti kollekcióját (x)

Tiszta lakás, ragyogó jókedv (x)

Nátha, megfázás, influenza, vagy a „legrosszabb“…. (x)

Törzshajlítás 1440-szer? Naponta?! (x)

Kert és erkély: a Te otthonod (x)

beauty and style

Illatos, kényeztető fürdőbomba házilag: ha egy kis ellazulásra vágysz »

Új trend hódít a házi karanténban: retró edzősvideókra tornázik a világ »

Hogy használd a kémiai hámlasztókat otthon? Nem mindegy, milyen bőrtípusra, melyiket választod »

retikül.hu
Top olvasott cikkek
bmi kalkulátor
nem

A te BMI-d:

Alultápláltságot jelent. Mindenképp fordulj orvoshoz, hogy feltárd az okokat!

A testsúlyod ideális, törekedj a mostani alkatod megőrzésére.

Fokozottan vagy kitéve az infarktusnak és más betegségeknek. Csökkentened kell a testsúlyodat!

Veszélyeztetett kategóriába tartozol, mielőbb fogyókúrába kell kezdened!

Az egészséged közvetlen veszélyben van. Azonnal orvos által felügyelt diétába kell kezdened!

számolújraszámol

Hűtsd le magad ezzel a krémes, málnás baracklevessel! Nem kell a forró konyhában ácsorogni mellette, és a habarást is megúszod. Így 10 perc sem kell ahhoz, hogy elkészüljön. Dobd össze előre, tálalás előtt pihentesd mindenképpen a hűtőben. Ha nyersen készíted, még több vitamin marad a gyümölcsökben.

Barackleves málnával

Hozzávalók 4 személyre:

  • 70 dkg őszibarack
  • 20 dkg málna
  • 1.5 l víz
  • 1 csomag vaníliás cukor
  • 1 evőkanál cukor
  • 1 mokkáskanál fahéj
Recept idők

Elkészítés:

A barackokat mosd meg, vedd ketté, szedd ki a magot, és dobd egy magasabb falú tálba. Rakd hozzá a megmosott, lecsepegtetett málna felét, és botmixerrel pépesítsd. Ízesítsd fahéjjal, cukorral, vaníliával, és öntsd fel vízzel. Többet, kevesebbet is rakhatsz hozzá, attól függően, mennyire szereted sűrűn. Kóstold meg, hogy nem szeretnél-e a fűszerezésen változtatni.
 

Rakd a hűtőbe legalább két órára, hogy jól lehűljön, és az ízek összeérjenek. Tálalás előtt szedd tálkákba, és díszítsd a maradék málnával, esetleg tejszínnel, mentával vagy citromfűvel.

Ezt is szeretjük