Pofonegyszerű banános kevert süti
30 perc, és kész
Ha pikk-pakk elkészíthető, szuperfinom sütireceptet keresel, a banános kevert pont neked való.

Ez is érdekelhet

Ki ne szeretné előre látni a jövőt? (x)

Letti története megmutatja, hogy a reménytelen helyzetből is van kiút (x)

Borozzunk együtt: legyél trendszetter, válaszolj, nyerj! (x)

Őszi kikapcs: Íme a trendek! (x)

Bonyodalom a Hotel Numerában. (x)

beauty and style

Amiért a tej nem jó a bőrnek: tudományosan is igazolva »

Hatékony, házi praktikák korpa ellen: 4 tipp az egészséges fejbőrért »

Bőrápoló olajok kismamáknak striák ellen: gyengéd, de mély ápolást adnak »

retikül.hu
Top olvasott cikkek
bmi kalkulátor
nem

A te BMI-d:

Alultápláltságot jelent. Mindenképp fordulj orvoshoz, hogy feltárd az okokat!

A testsúlyod ideális, törekedj a mostani alkatod megőrzésére.

Fokozottan vagy kitéve az infarktusnak és más betegségeknek. Csökkentened kell a testsúlyodat!

Veszélyeztetett kategóriába tartozol, mielőbb fogyókúrába kell kezdened!

Az egészséged közvetlen veszélyben van. Azonnal orvos által felügyelt diétába kell kezdened!

számolújraszámol

A banános kevert süti amilyen gyorsan elkészül, olyan sebességgel el is fogy. A belekerülő csokidarabok tovább fokozzák az ízkavalkádot. Tejszínhabbal, gyümölcsdarabokkal, mandulaforgáccsal vagy egyszerűen csak porcukorral megszórva még ellenállhatatlanabbá teheted.

Banános-kevert süti

Hozzávalók 16 szelethez:

  • 15 dkg cukor
  • 12 dkg liszt
  • 10 dkg étcsoki
  • 10 dkg olvasztott vaj
  • 3 banán
  • 2 tojás
  • 1 evőkanál vaníliás cukor
  • 1 mokkáskanál sütőpor
Recept idők

Elkészítés:

A cukrot keverd fehéredésig a tojásokkal, add hozzá a szobahőmérsékletű vajat, a vaníliás cukrot és a villával összenyomkodott banánt. Egy másik edényben vegyítsd a lisztet, a sütőport, az apróra vágott étcsokit, és adagold a tojásos masszához. Addig keverd, amíg homogén nem lesz.

Egy közepes méretű tepsit vajazz ki, szórd meg liszttel, és egyengesd bele a tésztát. Rakd 180 fokra előmelegített sütőbe, és körülbelül 20 perc alatt süsd meg. Mielőtt kiveszed, győződj meg arról, hogy elkészült-e a süti. Ha beleszúrsz egy hegyes konyhai eszközt, és azt üresen húzod ki, biztos, hogy jó a tészta.

Ezt is szeretjük