Könnyű, áfonyás, kevert süti: fehér csokival megbolondítva még jobb
A fehér csoki és a vörös áfonya mesés kombináció. Ez az egyszerű, kevert süti nem igényel sok időt, a végeredmény mégis isteni.

Családi programajánló: irány a Tereza, irány Mexikó! (x)
Márciustól még több kedvezmény vár: csak a PIN-kódod kell hozzá (x)
Fedezd fel a gőzállomást, mellyel a vasalás gyorsabb, mint valaha! (x)
Pihenj meg, és vegyél lendületet a céljaidhoz egy hibátlan kávé felett! (x)

Így még nem gondoltál a zoknira: stílusos kiegészítő lehet, ha nem rejtegeted »
Megváltozik a bőröd, ha ezt eszed: a tökmag olcsó, és tele van antioxidánsokkal »
Meghalt Karl Lagerfeld: a divat kevesebb lesz nélküle »
retikül.hu
A te BMI-d:
Alultápláltságot jelent. Mindenképp fordulj orvoshoz, hogy feltárd az okokat!
A testsúlyod ideális, törekedj a mostani alkatod megőrzésére.
Fokozottan vagy kitéve az infarktusnak és más betegségeknek. Csökkentened kell a testsúlyodat!
Veszélyeztetett kategóriába tartozol, mielőbb fogyókúrába kell kezdened!
Az egészséged közvetlen veszélyben van. Azonnal orvos által felügyelt diétába kell kezdened!
A fehér csokis, kevert sütinek nagy lesz a rajongótábora. Ilyenkor sem kell lemondanod a csodás gyümölcsökről, mirelit vagy aszalt vörös áfonyából is kitűnő lesz a végeredmény. A fehér csokit olvasztva vagy darabolva is a tésztába teheted. A recept egyáltalán nem bonyolult, így kezdők is bátran hozzáfoghatnak.
Áfonyás-fehér csokis süti
Hozzávalók 20 szelethez:
- 2 bögre liszt
- 1 bögre tej
- 1 bögre vörös áfonya
- 0.75 bögre cukor
- 0.25 bögre olaj
- 1 db tojás
- 10 dkg fehér csoki
- 1 csomag sütőpor
Elkészítés:
Szitáld a lisztet egy tálba, szórd hozzá a sütőport, és keverd hozzá a cukrot. Készíts a közepébe egy mélyedést, öntsd hozzá a tejet, az olajat, és üsd bele a tojást. Rakd hozzá a vörös áfonyát és a kis darabokra vágott fehér csokit. Dolgozd össze a masszát.
Egyengesd a tésztát vajjal kikent, liszttel megszórt tepsibe, és told forró sütőbe. Süsd meg körülbelül 30 perc alatt. Mielőtt kivennéd a sütőből, végezz tűpróbát. Ha a tésztába szúrt tű nem lesz ragacsos, biztosan átsült. Pihentesd öt-tíz percig a sütőben, majd fordítsd ki. Várd meg, míg teljesen kihűl, utána szeleteld csak fel.

Még több recept