Könnyű, áfonyás, kevert süti: fehér csokival megbolondítva még jobb
A fehér csoki és a vörös áfonya mesés kombináció. Ez az egyszerű, kevert süti nem igényel sok időt, a végeredmény mégis isteni.

Könnyű, áfonyás, kevert süti: fehér csokival megbolondítva még jobb
Ez is érdekelhet

Fürdőzés még nem volt ilyen izgalmas: Élvezd a nyarat Bükfürdőn! (x)

Operagála - egy romantikus este Vittorio Grigolo sztártenorral (x)

Az új kedvenc teraszunk a 7. kerületben: megnyílik a belvárosi dzsungel! (x)

beauty and style

4 trend, amitől elbúcsúzhatunk 2019 nyarán: jövőre már nem ez lesz a divat »

Összeér a combja, de így tökéletes a teltkarcsú modell: nem engedi, hogy retusálják az idomait »

Brazil fenéklifting műtét nélkül: 20 perc a kerek és feszes hátsóért »

retikül.hu
Top olvasott cikkek
bmi kalkulátor
nem

A te BMI-d:

Alultápláltságot jelent. Mindenképp fordulj orvoshoz, hogy feltárd az okokat!

A testsúlyod ideális, törekedj a mostani alkatod megőrzésére.

Fokozottan vagy kitéve az infarktusnak és más betegségeknek. Csökkentened kell a testsúlyodat!

Veszélyeztetett kategóriába tartozol, mielőbb fogyókúrába kell kezdened!

Az egészséged közvetlen veszélyben van. Azonnal orvos által felügyelt diétába kell kezdened!

számolújraszámol

A fehér csokis, kevert sütinek nagy lesz a rajongótábora. Ilyenkor sem kell lemondanod a csodás gyümölcsökről, mirelit vagy aszalt vörös áfonyából is kitűnő lesz a végeredmény. A fehér csokit olvasztva vagy darabolva is a tésztába teheted. A recept egyáltalán nem bonyolult, így kezdők is bátran hozzáfoghatnak. 

Áfonyás-fehér csokis süti

Hozzávalók 20 szelethez:

  • 2 bögre liszt
  • 1 bögre tej
  • 1 bögre vörös áfonya
  • 0.75 bögre cukor
  • 0.25 bögre olaj
  • 1 db tojás
  • 10 dkg fehér csoki
  • 1 csomag sütőpor
Recept idők

Elkészítés:

Szitáld a lisztet egy tálba, szórd hozzá a sütőport, és keverd hozzá a cukrot. Készíts a közepébe egy mélyedést, öntsd hozzá a tejet, az olajat, és üsd bele a tojást. Rakd hozzá a vörös áfonyát és a kis darabokra vágott fehér csokit. Dolgozd össze a masszát. 


Egyengesd a tésztát vajjal kikent, liszttel megszórt tepsibe, és told forró sütőbe. Süsd meg körülbelül 30 perc alatt. Mielőtt kivennéd a sütőből, végezz tűpróbát. Ha a tésztába szúrt tű nem lesz ragacsos, biztosan átsült. Pihentesd öt-tíz percig a sütőben, majd fordítsd ki. Várd meg, míg teljesen kihűl, utána szeleteld csak fel. 

Ezt is szeretjük