Töltött dagadó

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Töltött dagadó

Hozzávalók 4 személyre

  • 80 dkg dagadó
  • 2 zsömle
  • 5 csirkemáj
  • 1 nagyobb fej gomba
  • 0.5 piros pritaminpaprika
  • 1 tojás
  • 1 ek. mustár
  • őrölt bors
  • grill fűszerkeverék
  • majoránna
  • 1 kisebb zeller
Recept idők

Elkészítés:

1. A dagadót szórjuk be grill fűszerkeverékkel kívül-belül. A belsejébe szórjunk még 1 tk. majorannát, hagyjuk állni 20 percig.

2. A gombát, a paprikát és a csirkemájat vágjuk kis kockákra. A zsömléket áztassuk be és nyomkodjuk ki. Keverjünk össze mindent, tegyünk bele 1 tojást, fűszerezzük grillfűszerrel, őrölt borssal, 1 ek. mustárral.

3. Töltsük meg a dagadót, tűzzük meg. Zsírozott tepsiben, előmelegített sütőben kevés vízzel, fólia alatt süssük 1,5 órán keresztül, majd a fóliát levéve pirítsuk még 15 percig saját levével, időnként meglocsolva.

4. Ha kicsit hagyjuk hűlni, könnyedén szeletelhetjük.

15822737 45ca9db543efd6dab576462c7ef2fa52 wm
Ezt is szeretjük