Zöldborsófőzelék zabpehelyfasírttal

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Ritkán veszek fasírtport, azonban egy villámgyors ebéd elkészítésénél nagy segítség, hiszen mire a borsó megfőtt, a fasírt is elkészült.

Zöldborsófőzelék zabpehelyfasírttal

Hozzávalók 4 személyre

  • 1 kg zöldborsó
  • 0.5 l tej
  • 2-3 ek búzaliszt
  • cukor (opcionális)

A feltéthez

  • 1 cs. fasírtpor
  • 2.5 dl víz

A sütéshez

  • étolaj
Recept idők

Elkészítés:

A borsót annyi sós vízben tesszük fel főni, hogy ellepje, ha megfőtt, tejből-lisztből habarást készítünk, és ezzel sűrítjük be. Ha szükséges, cukorral ízesítjük.
A fasírtport az utasítás szerint elkészítjük és étolajban kisütjük. Nekem 8 db lett belőle.

7266348841007758

Olvastad már?

Ezt is szeretjük