Nem lehet abbahagyni csirke

Ez is érdekelhet

Férfiak fecskében - a nyár legfrissítőbb vígjátéka, igaz történet alapján (x)

Kimeríti a testet a kánikula: 4 bevált tipp a gyors felfrissüléshez (x)

Kellemetlen, gyakori vizelési inger: mit tehetsz ellene? (x)

A nő kétszer (x) - Szeretni kell, és pont.

Legyél az idei nyár divatdiktátora! (x)

beauty and style

Szexi combokat villantott a plus size modell: Ashley Graham dögösebb, mint eddig bármikor »

Így öltöznek a nők Dubaiban - A csador alatt gyönyörű nőket láthatunk »

A házi kence, ami egy éjszaka alatt rendbe teszi a száraz, fakó hajat »

retikül.hu
Top olvasott cikkek
bmi kalkulátor
nem

A te BMI-d:

Alultápláltságot jelent. Mindenképp fordulj orvoshoz, hogy feltárd az okokat!

A testsúlyod ideális, törekedj a mostani alkatod megőrzésére.

Fokozottan vagy kitéve az infarktusnak és más betegségeknek. Csökkentened kell a testsúlyodat!

Veszélyeztetett kategóriába tartozol, mielőbb fogyókúrába kell kezdened!

Az egészséged közvetlen veszélyben van. Azonnal orvos által felügyelt diétába kell kezdened!

számolújraszámol

Ezt a receptet a családomnak már többször elkészítettem. Mi nagyon szeretjük. A neve elég találékony, és nem véletlenül ez ... mert annyira finom, hogy nem lehet abbahagyni! ;) Biztosan sokan ismeritek, de aki nem, annak ajánlom, hogy készítse el ezt a régi, jól bevált csirkés receptet. Nem fogsz benne csalódni ...

Hozzávalók 4 személyre:

  • 8 db csirkecomb
  • 10 ek liszt
  • 2 ek fűszerpaprika-őrlemény
  • 1 ek só
  • 1 ek majoránna
  • 1 ek ételízesítő
  • 1 mk őrölt bors
  • 1 mk őrölt kömény
  • 5-6 gerezd fokhagyma (áttört)

Tetejére

  • 1 db vöröshagyma (felkarikázva)
  • 1 nagy vödör tejföl (850 g)
  • 4 ek étolaj
  • 1 szál póréhagyma (felkarikázva)
  • kb 20 dkg sajt (lereszelve)
Recept idők

Elkészítés:

(Tepsi mérete: 30cm x 33cm)
1. A csirkecombokat jól megmossuk (én a bőrét lehúztam róluk)és megsózzuk. A tepsit jól kivajazzuk.

2. A lisztet összekeverjük a hozzávalók fűszereivel (egy fűszeres paprikás lisztet készítünk).

3. A combokat jól beleforgatjuk a fűszeres, paprikás lisztbe és a tepsibe szép sorban, szorosan egymás mellé rakjuk. A megmaradt lisztkeveréket a húsra szórjuk, majd a vöröshagymakarikákat a tetejére tesszük.

4. A tejfölt az étolajjal jól összekeverjük, és a combokra kanalazzuk, rásimítjuk, majd rátesszük a karikákra felvágott póréhagymát, és a tepsit lefedjük alufóliával.

5. Előmelegített sütőben kb. 2 órát sütjük, majd az alufóliát levesszük, és a combok tetejére rászórunk reszelt sajtot. Visszatesszük sülni addig, míg a sajt ráolvad és egy kicsit megpirul.

Ezt is szeretjük