Nem lehet abbahagyni csirke
Nyerj 2 főre szóló, 3 éjszakás nyaralást Ausztriába, az aktív pihenés paradicsomába (x)
Így csókolj, ha csábítani akarsz - Eláruljuk a tökéletes csók titkait (x)
Horváth Éva iszonyú cuki cicával fotózkodott - Elárulta, miért (x)

A legnőiesebb tavaszi parfümújdonságok: friss és különleges illatok »
Kalóriaszegény, epres turmixtál: ínycsiklandóan finom, pedig fogyaszt »
10 egyszerű mód, ahogy a fehér pólót viselheted: hogy változatos legyen »
retikül.hu
A te BMI-d:
Alultápláltságot jelent. Mindenképp fordulj orvoshoz, hogy feltárd az okokat!
A testsúlyod ideális, törekedj a mostani alkatod megőrzésére.
Fokozottan vagy kitéve az infarktusnak és más betegségeknek. Csökkentened kell a testsúlyodat!
Veszélyeztetett kategóriába tartozol, mielőbb fogyókúrába kell kezdened!
Az egészséged közvetlen veszélyben van. Azonnal orvos által felügyelt diétába kell kezdened!
Ezt a receptet a családomnak már többször elkészítettem. Mi nagyon szeretjük. A neve elég találékony, és nem véletlenül ez ... mert annyira finom, hogy nem lehet abbahagyni! ;) Biztosan sokan ismeritek, de aki nem, annak ajánlom, hogy készítse el ezt a régi, jól bevált csirkés receptet. Nem fogsz benne csalódni ...

Hozzávalók 4 személyre:
- 8 db csirkecomb
- 10 ek liszt
- 2 ek fűszerpaprika-őrlemény
- 1 ek só
- 1 ek majoránna
- 1 ek ételízesítő
- 1 mk őrölt bors
- 1 mk őrölt kömény
- 5-6 gerezd fokhagyma (áttört)
Tetejére
- 1 db vöröshagyma (felkarikázva)
- 1 nagy vödör tejföl (850 g)
- 4 ek étolaj
- 1 szál póréhagyma (felkarikázva)
- kb 20 dkg sajt (lereszelve)
Elkészítés:
(Tepsi mérete: 30cm x 33cm)
1. A csirkecombokat jól megmossuk (én a bőrét lehúztam róluk)és megsózzuk. A tepsit jól kivajazzuk.
2. A lisztet összekeverjük a hozzávalók fűszereivel (egy fűszeres paprikás lisztet készítünk).
3. A combokat jól beleforgatjuk a fűszeres, paprikás lisztbe és a tepsibe szép sorban, szorosan egymás mellé rakjuk. A megmaradt lisztkeveréket a húsra szórjuk, majd a vöröshagymakarikákat a tetejére tesszük.
4. A tejfölt az étolajjal jól összekeverjük, és a combokra kanalazzuk, rásimítjuk, majd rátesszük a karikákra felvágott póréhagymát, és a tepsit lefedjük alufóliával.
5. Előmelegített sütőben kb. 2 órát sütjük, majd az alufóliát levesszük, és a combok tetejére rászórunk reszelt sajtot. Visszatesszük sülni addig, míg a sajt ráolvad és egy kicsit megpirul.
Még több recept