Diétás székelykáposzta csirkemellből
- Ismét összefogtak a Fressnapf vásárlói: közel 12 millió Ft adomány a Kutyák Határok Nélkül Alapítványnak (x)
- Korábbi évadkezdéssel és bővebb műfaji kínálattal nyit a Margitszigeti Szabadtéri Színház (x)
- Színésznőként ismertük meg, most mesekönyvet illusztrál - A karantén alatt Korponay Zsófi ezzel foglalkozik

- Ő Zoltán Erika 23 éves lánya: a gyönyörű Zoé le sem tagadhatná az anyját
- KRESZ-tábla-kvíz: tudod, melyik a várakozni tilos tábla? Teszteld tudásodat!
- Dér Heni gyönyörű menyasszony volt: különleges ruhában ment férjhez
- Villámkvíz a magyar földrajzból: általános iskolában tudni kellett a válaszokat
- 10 kép Észak-Koreából, amiért kitiltást kapott a fotós – Ezt az arcát senki nem láthatja az országnak
Diétás székelykáposzta csirkemellből
Hozzávalók 2 személyre:
- 250g csirkemell
- 350g savanyú káposzta
- pirospaprika
- só
- bors
- köménymag tetszés szerint
- 12% -os tejföl (2x100g)
Elkészítés:
A csirkemellet apró kockákra vágjuk, sok vizet adunk hozzá, majd felrakjuk 4-6 percig főni, a káposztát jól kimossuk, majd a csirkéhez adjuk, fűszerezzük, további 20-30 percig főzzük alacsony lángon, fedővel.
Ebből a villámgyors és nagyon egyszerű, szinte elronthatatlan receptből 2 tányérnyi adag lesz, én 100-100g 12%os tejföllel és kornspitz kenyérrel tálaltam.
Tápérték: (tejföllel)
Egész:
634 kcal,72 g fehérje , 21g szénhidrát, 27g zsír
1 adag:
317 kcal, 36g fehérje, 10g szénhidrát, 13g zsír


Mentesen sütni-főzni még soha nem volt ennyire egyszerű!
Mentesen táplálkozóknak főzni nagy kihívás, ebben nyújt segítséget Nemes Dóra, a Mentes Anyu megálmodója. Szakácskönyvében minden étkezésre és alkalomra található szuper, könnyű fogás: a reggelitől a vacsoráig, az uzsidobozfalatoktól a vendégvárásig, vagy éppen egy családi születésnapig, átgondoltan, mentesen, úgy, hogy a klasszikus kedvenceinkről se kelljen lemondani.
Kizárólag online elérhető, a FeminaShopban!
Promóció
Még több recept