Barackkrémleves

Nyereményjáték

Nyerj Hollóházi Porcelán fülbevalót Adrienne Feller mini luxuskozmetikumokkal! (x)

Nyerj szerelemsegítő nyakláncot Valentin-napra! Bevonzza életedbe az igaz szerelmet (x)

összesen 2 db játék
Ez is érdekelhet

Hódunyhával betakart mesebeli tájak, ahol mégis szikrázó a napsütés: mesefalucskákat is rejt (x)

A NASA űrhajósai és világsztárok is alávetették magukat ennek a műtétnek - Magyar találmány (x)

Szív- és érrendszeri betegségeket okozhat, mégis kevesen ismerik ezt a szövődményt - Lehet tenni ellene (x)

Milyen az arcformád? Mutatjuk, melyik ékszer illik hozzá a legjobban

V-nyakú ruhához tilos felvenni: mutatjuk, melyik dekoltázshoz milyen nyaklánc illik

beauty and style

Egy színésznő, 8 frizura: Blake Lively legnagyobb átalakulásai »

7 ruhadarab, ami láthatatlanná tesz: beolvad a környezetbe »

Így viseld a válltömést 2018-ban: nagyon úgy tűnik, hogy újra trendi lesz »

retikül.hu
Top olvasott cikkek
bmi kalkulátor
nem

A te BMI-d:

Alultápláltságot jelent. Mindenképp fordulj orvoshoz, hogy feltárd az okokat!

A testsúlyod ideális, törekedj a mostani alkatod megőrzésére.

Fokozottan vagy kitéve az infarktusnak és más betegségeknek. Csökkentened kell a testsúlyodat!

Veszélyeztetett kategóriába tartozol, mielőbb fogyókúrába kell kezdened!

Az egészséged közvetlen veszélyben van. Azonnal orvos által felügyelt diétába kell kezdened!

számolújraszámol

Hozzávalók 4 személyre:

  • 60 dkg barack (lehet sárgabarack vagy őszibarack)
  • 5 evőkanál cukor
  • 1-2 rúd fahéj
  • néhány szem szegfűszeg
  • 1 csomag hidegen elkészíthető vaníliás pudingpor vagy 500 ml főzőtejszín (én az utóbbit választottam)
  • 2 dl tej (ha pudinggal csináljuk)
  • 1 l víz
  • fél citrom leve
  • mandula
Recept idők

Elkészítés:

Az őszibarackokat a cukorral, citromlével, fahéjjal és szegfűszeggel ízesített vízben feltesszük főni.
Negyed óra múlva kivesszük a fahéjat és a szegfűszeget a levesből, és botmixerrel pürésítjük a barackokat. Kevergetve besűrítjük a levest, hozzáöntve a pudingos tejet vagy a tejszínt (melyik a szimpatikusabb). Ha a tejszínt használjuk, azzal egy kis ideig még főzzük.

Jól lehűtjük. Én mandulával és mentával tálaltam, (nálunk a levesgyöngy is nagy kedvenc) :)

Blog.hu ajánló