Tárkonyos pulykaraguleves

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Tárkonyos pulykaraguleves

Hozzávalók 4 személyre:

  • 30 dkg pulykamell
  • 2-2 db fehér- és sárgarépa
  • zöldborsó
  • 2 dl tejföl vagy főzőtejszín
  • 1 leveskocka
  • szárított tárkony
  • só, bors
Recept idők

Elkészítés:

A pulykamellet felkockázom, majd olajon fehéredésig pirítom. A fehér- és sárgarépát felszelem, és a zöldborsóval együtt hozzáadom a pulykamellhez, majd együtt tovább párolom pár percig. Ezután vízzel felengedem, beleteszem a leveskockát, 1 evőkanálnyi tárkonyt, majd sóval és borssal ízesítem. Ha minden megpuhul, hozzáadom a tejfölt vagy a főzőtejszínt, és még 1 kanál tárkonyt, majd jól összeforralom. A végén tetszés szerint levestésztát is főzök bele.

Szerezd meg most 10% kedvezménnyel Mentes anyu szakácskönyvét!

Kedvenc receptkönyvünk, melynek minden nő konyhájában ott a helye, most 10% kedvezménnyel elérhető kizárólag a FeminaShopban május 3-16. között!

Mentesen táplálkozóknak főzni nagy kihívás, ebben nyújt segítséget Nemes Dóra, a Mentes Anyu megálmodója. Szakácskönyvében minden étkezésre és alkalomra található szuper, könnyű fogás: a reggelitől a vacsoráig, az uzsidobozfalatoktól a vendégvárásig, vagy éppen egy családi születésnapig, átgondoltan, mentesen, úgy, hogy a klasszikus kedvenceinkről se kelljen lemondani. Kizárólag online elérhető, a FeminaShopban! 

Promóció

Ezt is szeretjük