Spenótfőzelék
Spenótfőzelék
Hozzávalók 4 személyre
- 1 kg spenót
- 5 dkg zsír
- 5 dkg liszt
- 3 gerezd fokhagyma
- 3-4 deci tej
Elkészítés:
A spenótot forró vízben pároljuk amíg összerottyan, leszűrjük, majd deszkán összeaprítjuk. A zsírt serpenyőben felmelegítjük, hozzákeverjük a lisztet és az átnyomott fokhagymát, és rántást készítünk belőle, majd hozzáadjuk a spenótot, és lassan felöntjük, felfőzzük tejjel. Amikor kész, főtt vagy tükörtojással tálaljuk, esetleg főtt tört krumplit is kínálhatunk hozzá, ízlés szerint.
Életre szóló ízemlékek a PICK szalámival
Válaszd a PICK Téliszalámikat új ízemlékek szerzéséhez, és ajándék tízórais zsákot adunk mellé Kárpáti Tibor grafikájával!
Promóció
Még több recept