Spenótfőzelék

Húsvéti tojásvadászat
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Spenótfőzelék

Hozzávalók 4 személyre

  • 1 kg spenót
  • 5 dkg zsír
  • 5 dkg liszt
  • 3 gerezd fokhagyma
  • 3-4 deci tej
Recept idők

Elkészítés:

A spenótot forró vízben pároljuk amíg összerottyan, leszűrjük, majd deszkán összeaprítjuk. A zsírt serpenyőben felmelegítjük, hozzákeverjük a lisztet és az átnyomott fokhagymát, és rántást készítünk belőle, majd hozzáadjuk a spenótot, és lassan felöntjük, felfőzzük tejjel. Amikor kész, főtt vagy tükörtojással tálaljuk, esetleg főtt tört krumplit is kínálhatunk hozzá, ízlés szerint.

Életre szóló ízemlékek a PICK szalámival

Válaszd a PICK Téliszalámikat új ízemlékek szerzéséhez, és ajándék tízórais zsákot adunk mellé Kárpáti Tibor grafikájával!

Promóció

Ezt is szeretjük