Brokkolival töltött hús

Nyereményjáték

Nyerj egyhetes nyaralást Máltára szállással, repülőjeggyel és reggelivel! (x)

Nyerj páros belépőt Dr. Buda László: Testünk jelzései című előadására, a márciusi Femina Klubra! (x)

Nyerj szórakoztató, képes útikönyvet, és ismerd meg a világ csodáit! (x)

összesen 4 db játék
Ez is érdekelhet

Akár egyetlen hormonon is múlhat a gyermekáldás – Kata története (x)

Mitől alakulnak ki az influenzaszövődmények? Elmondjuk, mire kell figyelni (x)

A leghatékonyabb edzésformák nyáron több zsírt égetnek, mint a futás! Ezeket űzd helyette

A legerősebb ránctalanítókat csak kevesen ismerik: ezeket az antioxidánsokat keresd!

beauty and style

Ezek az alapszínek legyenek ott a szekrényedben! Mindent egyszerűbbé tesznek »

Széles a csípője, és mer öltözködni: szuper divattippek egy plus size modelltől »

Ez a minta még a kockásnál is divatosabb lesz tavasszal: így viseld! »

retikül.hu
Top olvasott cikkek
bmi kalkulátor
nem

A te BMI-d:

Alultápláltságot jelent. Mindenképp fordulj orvoshoz, hogy feltárd az okokat!

A testsúlyod ideális, törekedj a mostani alkatod megőrzésére.

Fokozottan vagy kitéve az infarktusnak és más betegségeknek. Csökkentened kell a testsúlyodat!

Veszélyeztetett kategóriába tartozol, mielőbb fogyókúrába kell kezdened!

Az egészséged közvetlen veszélyben van. Azonnal orvos által felügyelt diétába kell kezdened!

számolújraszámol

Hozzávalók 6 személyre:

  • 6 szelet csirkemell
  • bors
  • 20 dkg reszelt sajt
  • 1 brokkoli

Panírhoz

  • liszt
  • 3 tojás
  • zsemlemorzsa
  • 1 kis pohár tejföl
  • olaj a sütéshez
Recept idők

Elkészítés:

A csirkemellfilét szükség esetén kiklopfoljuk, majd sózzuk, borsozzuk.

A brokkolit rózsáira szedjük, alaposan megmossuk, sós vízben feltesszük főni. Ha megpuhul, lecsöpögtetjük, és a hús közepére helyezzük. Megszórjuk a húst és a brokkolis részt reszelt sajttal, majd óvatosan feltekerjük a szeleteket. Hústűt is használhatunk.

Ezt követen panírozzuk a húst. Először lisztbe forgatjuk. A tojáshoz tejfölt keverünk, a liszt után abba tesszük a csirkét. Végül zsemlemorzsában is megforgatjuk.
Forró olajban kisütjük a húst.

Én krumplipürével szeretem a legjobban.

Blog.hu ajánló