Céklasaláta
Céklasaláta
Hozzávalók 12 személyre
- 2 kg nyers cékla
- 1 evőkanál só
- 2 evőkanál cukor
- 0.5 dl 10%-os ecet
- 1 teáskanál köménymag
- 1 liter víz
Elkészítés:
A céklát héjában megfőzzük, főzés után hideg vízbe tesszük, így a héja jobban leválik. Megpucoljuk, felszeleteljük és olyan edénybe tesszük, amiben könnyedén eltároljuk.
A levéhez 1 liter vizet felforralunk a köménnyel, majd forrás után hozzáadjuk a sót,cukrot és az ecetet is. A kész öntettel leöntjük a már elkészített céklát.



Lehet-e boldog, aki intelligens? - A tudás hatása a lelki egészségre
Kepes András író, újságíró a Femina Klub júniusi előadásán arra keresi a választ, hogyan találhatunk boldogságot egy folyamatosan változó, kihívásokkal teli világban. Hogyan formálhatjuk úgy az életünket, hogy az ne csak sikeres, de valóban örömteli is legyen?
További részletek: feminaklub.hu/
Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.
Időpont: 2025. június 5. 18 óra
Helyszín: MOM Kulturális Központ
Promóció