Céklasaláta

Céklasaláta

Hozzávalók 12 személyre

  • 2 kg nyers cékla
  • 1 evőkanál
  • 2 evőkanál cukor
  • 0.5 dl 10%-os ecet
  • 1 teáskanál köménymag
  • 1 liter víz
Recept idők

Elkészítés:

A céklát héjában megfőzzük, főzés után hideg vízbe tesszük, így a héja jobban leválik. Megpucoljuk, felszeleteljük és olyan edénybe tesszük, amiben könnyedén eltároljuk.
A levéhez 1 liter vizet felforralunk a köménnyel, majd forrás után hozzáadjuk a sót,cukrot és az ecetet is. A kész öntettel leöntjük a már elkészített céklát.

15857677 cc04639cea61dcc74a1edc2076e11b25 wm
15857687 41b4e863a274c63f0e3481d2afffb745 wm

Lehet-e boldog, aki intelligens? - A tudás hatása a lelki egészségre

Kepes András író, újságíró a Femina Klub júniusi előadásán arra keresi a választ, hogyan találhatunk boldogságot egy folyamatosan változó, kihívásokkal teli világban. Hogyan formálhatjuk úgy az életünket, hogy az ne csak sikeres, de valóban örömteli is legyen?

További részletek: feminaklub.hu/

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2025. június 5. 18 óra

Helyszín: MOM Kulturális Központ

Promóció

Ezt is szeretjük