Céklasaláta
Céklasaláta
Hozzávalók 12 személyre
- 2 kg nyers cékla
- 1 evőkanál só
- 2 evőkanál cukor
- 0.5 dl 10%-os ecet
- 1 teáskanál köménymag
- 1 liter víz
Elkészítés:
A céklát héjában megfőzzük, főzés után hideg vízbe tesszük, így a héja jobban leválik. Megpucoljuk, felszeleteljük és olyan edénybe tesszük, amiben könnyedén eltároljuk.
A levéhez 1 liter vizet felforralunk a köménnyel, majd forrás után hozzáadjuk a sót,cukrot és az ecetet is. A kész öntettel leöntjük a már elkészített céklát.
Életre szóló ízemlékek a PICK szalámival
Válaszd a PICK Téliszalámikat új ízemlékek szerzéséhez, és ajándék tízórais zsákot adunk mellé Kárpáti Tibor grafikájával!
Promóció
Még több recept