Céklasaláta

Húsvéti tojásvadászat
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Céklasaláta

Hozzávalók 12 személyre

  • 2 kg nyers cékla
  • 1 evőkanál só
  • 2 evőkanál cukor
  • 0.5 dl 10%-os ecet
  • 1 teáskanál köménymag
  • 1 liter víz
Recept idők

Elkészítés:

A céklát héjában megfőzzük, főzés után hideg vízbe tesszük, így a héja jobban leválik. Megpucoljuk, felszeleteljük és olyan edénybe tesszük, amiben könnyedén eltároljuk.
A levéhez 1 liter vizet felforralunk a köménnyel, majd forrás után hozzáadjuk a sót,cukrot és az ecetet is. A kész öntettel leöntjük a már elkészített céklát.

1
2

Életre szóló ízemlékek a PICK szalámival

Válaszd a PICK Téliszalámikat új ízemlékek szerzéséhez, és ajándék tízórais zsákot adunk mellé Kárpáti Tibor grafikájával!

Promóció

Ezt is szeretjük