Görög tésztasaláta
Görög tésztasaláta
Hozzávalók 4 személyre
- 1 nagyobb zacskó fusilli
- 20 dkg feta sajt
- 1 kis üveg olívabogyó
- 2 paradicsom
- 1 fej lilahagyma
- 1 kígyóuborka
- só
- bors
- 2 ek. olívaolaj
Elkészítés:
Nyári recept
Először tegyük oda főni a tésztát. Amire készen lesz, épp végzünk a többi munkával. A zöldségeket alaposan mossuk meg, vágjuk fel, akárcsak a sajtot. Ha kész a tészta, csöpögtessük le. Egy nagyobb tálban keverjük össze a zöldségekkel és a sajttal. Szórjuk meg kis sóval, borssal, tegyünk rá olívaolajat és bogyót. Pirítóssal kínáljuk.
Passata, az Univer új terméke!
A sűrített paradicsomhoz képest, lágyabb, folyékonyabb állagú paradicsomos készítmény. Számos előnye mellett a termék hígítást nem igényel. Konyhakészen felhasználható, akár tésztaszósz alapanyagaként, levesben vagy egyszerűen pizzára kenve. Rendkívül sokoldalú, és számos étel elkészítéséhez használható.
Promóció