Harcsapaprikás

Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Harcsapaprikás

Hozzávalók 4 személyre

  • 70 dkg filézett harcsa
  • 12 dkg szalonna
  • 1 nagy fej vöröshagyma
  • 2 paradicsom
  • 2 paprika
  • 3 dl tejföl
  • 2 dl víz
  • csípős paprika
  • fűszerpaprika
  • liszt
  • bors
Recept idők

Elkészítés:

A szalonnát felkockázom, és egy mélyebb serpenyőben kezdem el pirítani. Ha már eresztett egy kis zsírt, hozzáadom a kockákra vágott hagymát. Amikor az már kicsit megpirult, a nagyobb kockákra vágott harcsadarabokat és a fűszerpaprikát is hozzáadom. Így pirítom pár percig együtt, vigyázva, hogy a paprika meg ne égjen. Hozzáadok egy kevés vizet, majd ha elkezd forrni, beledarabolom a paprikát, a paradicsomot. De jó a házi lecsó is. Sót és borsot kíván még. Ha kellőképp összefőttek, a tejföllel és a liszttel egy kis víz- ha szükséges még - hozzáadásával sűrítem be az egészet.
Nokedlival tálalom, de az ínyencek szerint túrós tésztával az igazi.

Három szakácskönyv ingyenes szállítással!


Mentes Anyu szakácskönyveit azoknak ajánljuk, akik egészségük érdekében vagy meggyőződésből különleges étrendet követnek, de azoknak is, akik csak inspirációt, új ízeket keresnek.

MOST INGYENES HÁZHOZSZÁLLÍTÁSSAL!

Tekintsd meg ajánlatunkat,  kattints ide!

Promóció

Ezt is szeretjük