Harcsapaprikás

Harcsapaprikás
Hozzávalók 4 személyre
- 70 dkg filézett harcsa
- 12 dkg szalonna
- 1 nagy fej vöröshagyma
- 2 paradicsom
- 2 paprika
- 3 dl tejföl
- 2 dl víz
- csípős paprika
- fűszerpaprika
- liszt
- só
- bors
Elkészítés:
A szalonnát felkockázom, és egy mélyebb serpenyőben kezdem el pirítani. Ha már eresztett egy kis zsírt, hozzáadom a kockákra vágott hagymát. Amikor az már kicsit megpirult, a nagyobb kockákra vágott harcsadarabokat és a fűszerpaprikát is hozzáadom. Így pirítom pár percig együtt, vigyázva, hogy a paprika meg ne égjen. Hozzáadok egy kevés vizet, majd ha elkezd forrni, beledarabolom a paprikát, a paradicsomot. De jó a házi lecsó is. Sót és borsot kíván még. Ha kellőképp összefőttek, a tejföllel és a liszttel egy kis víz- ha szükséges még - hozzáadásával sűrítem be az egészet.
Nokedlival tálalom, de az ínyencek szerint túrós tésztával az igazi.

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?
A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen?
Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub
Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.
Időpont: 2023. október 17. 18 óra
Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad
Promóció
Még több recept